SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste descoperiri arheologice pur accidentale au uimit lumea
Arheologii își dedică viața pentru a descoperi istoria materială a lumii noastre. Cu toate acestea, unele descoperiri sunt făcute de oameni obișnuiți care nici nu înțeleg ce sa întâmplat. Imaginați-vă că ați găsit o intrare în catacombele antice din curtea dvs. – cât de impresionant este asta? Ei bine asta s-a intamplat si cu cele 10 descoperiri arheologice prezentate in acest articol.

James Bristle și celălalt prieten fermier au săpat în câmpul de soia ca de obicei când și-au dat seama că au lovit ceva. Nu a fost nimic alceva decât descoperirea unui mamut gigantic de lână, de 15.000 de ani, care le-a luat prin surprindere. Incidentul a avut loc în 2015 în sudul Michiganului unde au fost găsite un craniu și doi colți, împreună cu vertebrele.

Această descoperire poate modifica data celor mai vechi semne de existență în America .

Imaginea pe care o vedeți mai sus este  un inel de semnătură care face parte din comoara lui Childeric . Este un inel de aur gros de 27mm (un centimetru) în diametru, ceea ce este un indiciu că Childeric avea degetele mari.

Înapoi în 1653, un muncitor pe nume Adrien Quinquin sapa pe pământul bisericii Saint-Brice din Tournai când, în loc de murdărie, a găsit monede de aur.

A fost datată la sfârșitul secolului al III-lea î.Hr. și a fost cercetat de mai multe ori de la descoperirea sa. În 1955, corpul a fost mutat la Muzeul Moesgaard lângă Aarhus pentru afișare publică. De asemenea, degetele lui erau încă în poziție, astfel încât oamenii de știință să poată lua amprentele digitale.

O echipă de arheologi din Australia și Indonezia căutau dovada migrației umane din Asia în Australia. Dar descoperirea hobitilor a fost un eveniment complet neplanificat și le-a luat prin surprindere, deoarece au găsit un schelet complet de ominină.

A fost un noroc pentru designerul de covoare britanic, Luke Irwin , când a cerut electricienilor care lucrau în curtea din spate să pună firele de cablu subterane și nu deasupra capului. Sapatul a condus la descoperirea unei vechi romane palatale. La fel ca Irwin, chiar și arheologii au fost uimiți de această descoperire.

A fost în 1963, când un om a descoperit o  structură misterioasă de perete în spatele uneia din camerele din casă. Pe măsură ce arheologii au fost chemați la investigații suplimentare, a fost găsit un întreg pasaj de tuneluri, cunoscut acum sub denumirea de Orașul subteran Derinkuyu.

Doi pescari de la Kibbutz Ginnosar, frații Moshe și Yuval Lufan, erau arheologi amatori care erau dornici să găsească artefacte din trecutul lui Israel. Când apa a scăzut drastic în marea Galileii, datorită unui proiect de expunere a unei barci și a atras atenția fraților .

Barca a fost o descoperire semnificativă, deoarece nu numai că a reprezentat tipul de barcă folosit de evrei în epoca antică, dar a fost de asemenea considerat a fi tipul de barcă pe care Isus la folosit. Aceste tipuri de bărci sunt menționate de mai multe ori în Evanghelii.

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

„Internet vs. realitate" adevarul din spatele pozelor perfecte de pe retelele de socializare 16513 restaurante în care mancarea nu este principala atracție 160

De ce zodia Balanță este una dintre cele mai bune zodii din întreg zodiacul 196Târgovişteanca Dana Olteanu a rupt scena de la Vocea României şi a intrat în echipa lui Tudor Chirilă 108Cristina Neagu, jucătoarea anului 2018 în Europa 53Lista RUSINII! Secretele MILIONARILOR din Iasi! Ar fi facut ORICE pentru ca aceste documente sa nu fie facute PUBLICE! 1275Femeile care aleg să fie singure pentru mai mult timp, sunt mai fericite 20720 bebelușii de animale sălbatice care vă pot fura inima 114122 de fotografii care ne dezvăluie esența vieții frumoase pe social media 1323TOP 5 Cele mai frumoase handbaliste de la Campionatul European 2018. Două sunt românce ! 266
SuperClipuri.com 2021