SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Motive pentru care Universul ne conduce spre oameni noi
Universul ne urmărește și, dacă vede nevoia, ne trimite o cunoștiință valoroasă.

Pe tot parcursul vieții ne întâlnim în mod constant oameni noi. Unii trec pe lângă noi, limitându-se la cunoștință ocazională, alții lăsând un semn semnificativ asupra vieții noastre și doar câțiva trec, alături de noi, până la capăt.
Dar asta nu înseamnă că toate cunoștințele din viața noastră sunt pură coincidență.

Universul are sute de motive să ne conecteze cu anumiți oameni. Ați observat vreodată că, în perioadele dificile, când nu există ajutor sau speranță, apare o întâlnire „ocazională” care aduce o rază de speranță și ne ajutat să rămânem pe linia de plutire?

Toate acestea confirmă doar un fapt evident: Universul ne urmărește și, dacă vede o nevoie, ne trimite o persoană valoroasă.

Când are loc această nevoie?

Să vedem.

Fiecare persoană are o perioadă în viața sa, când simte că se agită, peste măsură și nu găsește o soluție. În acest moment, poate apărea o persoană interesantă, care se va transforma într-o aventură a vieții. Și conexiunea poate fi trecătoare și scurtă, iar persoana care apare poate dispărea din viața noastră la fel de brusc cum a apărut. O astfel de întâlnire ne va forța să ne reconsiderăm sentimentele și să luăm decizii importante.

În mod similar, o astfel de întâlnire ne poate schimba planurile în domeniul profesional. De exemplu, după o întâlnire interesantă, ne putem gândi la schimbarea locului de muncă.

Universul poate trimite o întâlnire neașteptată, atunci când vede că suntem decolorați asemeni unei lumânări. Poate că nu au existat sentimente reale în viața noastră și am obosit să așteptăm schimbări pozitive. O întâlnire interesantă, într-o astfel de perioadă, ne permite să credem că nu ar trebui să ne descurajăm, deoarece dragostea ne poate aștepta, literalmente, peste tot.

Aici vorbim despre cei mai apropiați și mai dragi oameni, alături de care Universul ne-a adus pentru un anumit scop. Ei intră în viața noastră pentru a rămâne în ea. Acești oameni sunt pur și simplu aproape, trăind bucurie și durere alături de noi, depășind obstacolele împreună, dar, mai important, ne dau dragostea și sprijinul, ne înconjoară cu atenție și îngrijire. Și, ca răspuns la îngrijirea lor, ei primesc dragostea și sprijinul nostru.

Viața este o luptă constantă. Dar este imposibil să trecem prin viață, fără cunoștințe și abilități. Din acest motiv, forțele celeste ne trimit întâlniri cu „profesori” care predau aceste lecții. Este adevărat că aceste întâlniri sunt puțin asemănătoare lecțiilor de la școală sau de la universitate. Și oamenii care predau astfel de lecții sunt departe de a fi mereu neprihăniți sau îngeri, uneori sunt chiar răi.

Ai grijă de tine!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de Imagini înșelătoare la care ar trebui să ne uităm mai mult timp 128318 Imagini care ne dovedesc că încă există cavaleri si in zilele noastre 4170

12 lucruri amuzante despre sarcina pe care multi nu le stiu 2338Istorie la gunoi: În Brăila, unde s-a folosit pentru prima oară în lume beton armat, se „dărâmă” docurile lui Saligny, „vedete” în cărţile lui Istrati 1 133515 FOTOGRAFII care ilustrează perfect specificul lumii în care trăim, subliniind cât de mult ne-am schimbat 124515 fotografii istorice rare, dar impresionante 45Om de știință băgat la închisoare după ce a descoperit că viruși cauzatori de moarte ajung în corpul uman prin intermediul vaccinurilor 101147Un artist desenează ilustrații despre viata in cuplu și tot mai multe persoane se recunosc în operele sale 39612 ilustrații care captează perfect modul în care ni se schimba viață odata ce inaintam in varsta 34411 trucuri ingenioase care te vor face un expert in bucatarie 426
SuperClipuri.com 2023