SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Plictisita de cat a mers aceasta fetita se intinde fix langa masina!!! Spre norocul nostru mama a filmat modul in care tatal o aduce in casa pe cea mica!!!
Fiecare parinte in parte are modul sau propriu de a-si creste copii si ii educa asa cum crede el ca este mai bine pentru ei. Insa cu totii stiu exact si cum sa se comporte si cand copii lor se alinta si nu mai vor sa faca ce trebuie sau ce ii roaga parintii.

Spre exemplu putem vedea cum fetita din clipul postat mai sus rapusa de oboseala se hotaraste ca este timpul sa se odihneasca un pic si sa nu mai mearga. Insa ea face asta fix langa masina tatalui sau. Acesta o vede si stiind cum reactioneaza fetita o prinde de geaca si o duce in casa ca pe geanta. Spre norocul nostru intregul moment a fost filmat de mama care era extrem de amuzata de ce se intampla.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Câte fete poți vedea în această fotografie? O imagine, în oglindă, care a pus pe jar internetul 21824 de oameni care au dus lucrurile simple mult prea departe 63

39% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional. Cum îi va afecta pe viitor 95Când copiii sunt crescuți, într-o căsnicie toxică, suferă cel mai mult 28127 de coincidențe perfecte care fost surprinse in poze 316720 de fotografii impresionante care arată puterea nesfârșită a timpului 732Poza de nuntă pe care fotograful n-ar fi trebuit să o facă. Ea a văzut după cununie. A cerut divorț 12060Aceste Fetite canta cel mai Frumos Colind de Sfintele Sarbatori de Pasti.. vezi VIDEO 109214 celebrități care nu arată deloc ca in imaginea lor de pe scenă 136Vezi ce Dragut e acest pui de Leopard nou nascut...VIDEO 2141
SuperClipuri.com 2021