SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Casieriță bătută de cumpărători pentru că se scuipa pe degete ca să numere banii!
Stirile si zvonurile alarmiste despre coronavirus se propaga cu o viteza ametitoare iar oamenii, mai ales cei foarte creduli, se panicheaza mai rau ca in timpul Razboiului Mondial. Credeam ca nu ne mai poate soca nimic atunci cand auzim detalii despre reactiile ciudate pe care le au unii dintre noi in fata noului pericol. Totusi ce s-a petrecut la un hypermarket din orașul Victoria intrece orice imaginatie.

Aseara, o casierita a magazinului a fost surprinsa de o cumparatoare gravida ca se scuipa pe degete ca sa poata numara mai usor banii primiti. Atat i-a trebuit viitoarei mamici care nu a vazut in gestul casieritei decat o incercare de asasinare a micutului ei din pantec prin infestarea cu coronavirus. In cateva secunde intreaga coada de cumparatori s-au mobilizat, au inceput s-o scuipe si sa-i care pumni bietei femeie aflata in spatele casei de marcat.  Conflictul nu a putut fi aplanat decat dupa ce bodyguarzii magazinului au chemat doua dubite de politisti care au restabilit ordinea si disciplina impartind pulane si bocanci fara numar.

„Numai o criminala profesionista putea sa scuipe cu coronavirus in fata mea ca sa-mi imbolnaveasca copilu´ inca nenascut. Ar trebui arsa pe rug nenorocita”, a declarat doamna gravida de la care a inceput tot scandalul.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Stapanii acestor animale de companie si-au batut joc de tunsorile lor! 30822 de fotografii care te pot face sa crezi ca nu vezi bine 8918

15 fotografii care nu sunt pentru cei slabi de inimă 32213 Oamenii care acum regreta ca si-au facut un tatuaj 3199Fetiţă de 4 ani, dată afară de la serbarea grădiniţei pentru că nu avea costum popular 1499Cele 7 izvoare din Bucegi au cea mai pură apă de pe Planetă unde nu există nicio bacterie! 647O moldoveanca, fosta concurenta la NextStar, a ajuns in finala Vocea Rusiei Kids, vezi reactia rusilor la piesa romaneasca care a cantat-o.. VIDEO 131315 schimbări, în organismul tău, după ce consumi semințe de chia 59717 Clienți care au riscat să faca o comandă online și au eșuat dramatic 47215 ilustratii despre cum arata dragostea atunci cand nimeni nu o vede 366
SuperClipuri.com 2021