SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 secrete pe care pasagerii din avion nu le cunosc
Atunci cand vorbim de un zbor, acesta este privit din doua parti total diferite. Cei care zboara pentru a ajunge la destinatia dorita, si anume calatorii si care stiu doar ca pleaca dintr-un anumit punct si aterizeaza unde isi doresc si insotitorii de bord care cunosc mult mai multe secrete de la bordul avionului si ce se intampla acolo.

Noi in acest articol dorim sa va prezentam mai multe secrete pe care putini pasageri le cunosc si pe care ar fi bine sa le invete pentru a avea un zbor cat mai linistit si cat mai placut. Multe dintre aceste sfaturi sunt foarte utile si ne-ar putea prinde bine atunci cand avem un zbor mai lung de facut.

Alimentele distribuite la bordul unei aeronave au o durată de depozitare scurtă de la livrare. Toate containerele în exces cu alimente sunt eliminate imediat după zbor. De aceea, daca stomacul tau cere mai mult, nu-ti fie rusine sa ii ceri unui insotitor .

Este surprinzător, dar este încă o realitate: există pasageri care fură jachete de salvare de sub locurile lor ca un suvenir. Prin urmare, din motive de siguranță, verificați scaunul înainte de zbor pentru a vă asigura că vesta de salvare există și nu este furata de un kleptomaniac sentimental.

S-ar fi putut observa că, în ciuda faptului că fumatul la bord este strict interzis, în toalete există scrumiere . Oamenii încă fumează în ciuda amenzilor. Și e mai bine să pună țigări în scrumieră decât pe hârtie într-o cutie de gunoi. 

Majoritatea companiilor aeriene efectuează doar o  „curățare superficială” după zbor. Păturile și pernele nu se spală, ci se îndoaie frumos. Plăcile de alimente nu sunt spălate. Tăvițele de ședere sunt șterse, covoarele sunt curățate, dar nu puteți fi siguri că nu a fost un pasager pe scaunul dvs. care brusc se simțea rău.

Însoțitorii de zbor au propriile chei în cazul în care un pasager este blocat în toaletă. În plus, multe aeronave au mecanismul de blocare a ușii instalate sub semnul „Fumatul” pe ușa toaletei. Dacă ridicați clapeta cu imaginea de țigară și rotiți șurubul, ușa se va deschide.

Când toți pasagerii își iau locurile, puteți vedea imediat ce locuri sunt libere. Iar faptul că ușa a fost deja închisă în spatele tău și că nu mai există pasageri îți oferă posibilitatea de a ocupa orice loc gol la bord.

Însoțitorii de zbor avertizează că un pahar in avion este egal cu doua pe pământ. Și acest lucru este adevărat, deoarece altitudinea afectează sângele astfel încât alcoolul în timpul unui zbor vă afectează mult mai mult decât pe pamant. Deci, chiar dacă beți doar pentru că vă este frică să zburați, riscați să deveniți prea relaxați.

Amintiți-vă de această regulă : dacă există pasageri cu copii la bord, ei vor lua cel mai probabil scaunele din pereții etanșati. Acest lucru este doar pentru că este mai ușor și mai sigur să plasați un carucior de copii acolo. 

Problema apei murdare la bordul avionului a atras atenția de la studiul scandalos al revistei Wall Street Journal în 2002: numărul de bacterii din probele de apă de la 14 dintre cele mai populare companii aeriene a fost de sute de ori mai mare decât standardul stabilit. Situația de astăzi nu sa schimbat foarte mult , deci  este mai bine să bei doar lichid îmbuteliat la bord . Ceaiul, cafeaua și apa din chiuvetă ar trebui evitate.

În unele țări, pasagerii aplauda pilotul pentru aterizarea aeronavei. Poate că oamenii încearcă să-și exprime recunoștința față de echipaj sau bucuria de a se întoarce acasă, dar echipajul poate considera acest gest insultător . Zborul nu este un joc de ruleta; aceasta este treaba lor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 sfaturi de la agenții secreți pentru a vă ajuta să vedeți drept prin oameni 211121 de tatici care cu siguranta nu stiu cum trebuie sa creasca un copil 75

9 imagini cu decoraţiuni de Crăciun din spitale care demonstrează că asistentele au inimi de aur 174Cum să-ți întâmpini bărbatul venind de la muncă, pentru o căsnicie fericită, sfaturi din 1960 114820 de momente pe care nimeni nu le-ar fi crezut dacă nu ar fi fost capturate pe cameră 22017 semne mai puţin evidente care îţi arată că trebuie să îţi duci copilul la medic 161523 de fotografii care ne lasa fara cuvinte atunci cand le vedem 3169Coronavirusul, ciuma și boala teoriilor conspiraționiste 5921 de oameni cu o mană magică care transformă lucrurile vechi în obiecte unice 131Bunicii care își petrec timpul cu nepoții sunt mai fericiți și trăiesc mai mult 19
SuperClipuri.com 2022