SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de imagini in care absurditatea a depasit cu mult orice limite
Nu totul din viața noastră de zi cu zi merge fără probleme. Uneori unele lucruri se intampla din senin si nu stim cum sa reactionam cand le vedem. Insa sunt si oameni care ies cu mult din limitele normale si reusesc sa ne lase fara cuvinte cu lucrurile pe care le fac. De multe ori absurditatea ajunge sa bata realitatea si sa ne uimeasca.

In acest articol va prezentam o serie de fotografii care cu siguranta o sa va puna serios pe ganduri in momentul in care o sa le vedeti. Cu totii ne-am intrebat ce a fost in capul acelor oameni cand au facut asemenea lucruri.

Ți-ar plăcea câteva bucle de fructe cu lapte?

Ceva nu e ok

Cum a ajuns acolo?

Apraope leviteaza

A scris pe tv..

O potentiala iesire

Orice se poate întâmpla pe stradă.

Un bărbat cu sarcini multiple își caută un loc de muncă.

Un nou mod de stingere a incendiilor

Ingenios mod de incarcare

Ce obiectiv urmărea proiectantul acestor scări?

Camera pe care am închiriat-o pentru vacanța noastră nu era ceea ce ne așteptam.

Ce este asta? Teama că hârtia igienică se va termina brusc?

Ce poziție interesantă!

„Lucrăm în timp.”

Multumesc pentru clarificare! Acum știu care au gustul ca portocala și care au gustul ca o lămâie. ”

„Am jucat golf cu o crosa noua…”

Plantele reale sunt plictisitoare. Să cumpărăm un set de televizoare scumpe care vor transmite imaginea unui copac 24/7.

E de ajuns!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Adevăruri dure pe care aproape toți avem tendința de a le neglija 24922 fotografii istorice unice care aduc trecutul la viață 156

SOACRA MARE a uimit invitatii cu talentul ei chiar la ziua nuntii feciorului ei .. Invitatii cand au vazut cum canta femeia la acest instrument.. au ramas CUCERITI - VIDEO 602422 de oameni care sunt impotriva normalitatii si traiesc dupa propriile lor reguli 92818 persoane care au vrut să păcălească internetul cu fotografia lor perfectă, dar ceva au greșit 152Top 10 cele mai periculoase, dar uimitoare căi ferate din lume 2332Ce spune Klaus Iohannis despre starea de urgenţă? A fost prelungita cu..... 2020 de oameni care cu siguranta stiu sa se distreze atunci cand vine prima zapada 161Fiecare copil vine pe lume la timpul potrivit 204EMOTIONANT ! Andra - Cate griji are o MAMA... Cea mai frumoasa MELODIE - VIDEO 19590
SuperClipuri.com 2021