SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de imagini in care absurditatea a depasit cu mult orice limite
Nu totul din viața noastră de zi cu zi merge fără probleme. Uneori unele lucruri se intampla din senin si nu stim cum sa reactionam cand le vedem. Insa sunt si oameni care ies cu mult din limitele normale si reusesc sa ne lase fara cuvinte cu lucrurile pe care le fac. De multe ori absurditatea ajunge sa bata realitatea si sa ne uimeasca.

In acest articol va prezentam o serie de fotografii care cu siguranta o sa va puna serios pe ganduri in momentul in care o sa le vedeti. Cu totii ne-am intrebat ce a fost in capul acelor oameni cand au facut asemenea lucruri.

Ți-ar plăcea câteva bucle de fructe cu lapte?

Ceva nu e ok

Cum a ajuns acolo?

Apraope leviteaza

A scris pe tv..

O potentiala iesire

Orice se poate întâmpla pe stradă.

Un bărbat cu sarcini multiple își caută un loc de muncă.

Un nou mod de stingere a incendiilor

Ingenios mod de incarcare

Ce obiectiv urmărea proiectantul acestor scări?

Camera pe care am închiriat-o pentru vacanța noastră nu era ceea ce ne așteptam.

Ce este asta? Teama că hârtia igienică se va termina brusc?

Ce poziție interesantă!

„Lucrăm în timp.”

Multumesc pentru clarificare! Acum știu care au gustul ca portocala și care au gustul ca o lămâie. ”

„Am jucat golf cu o crosa noua…”

Plantele reale sunt plictisitoare. Să cumpărăm un set de televizoare scumpe care vor transmite imaginea unui copac 24/7.

E de ajuns!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 de forografii istorice înfricoșătoare care aduc trecutul la viață 1054618 fotografii care nu au nevoie de Photoshop pentru a vă atrage atenția 2590

Doar 1 din 5 oameni descoperă câinele ascuns în imagine. Tu poți? 369123 de fotografii care au făcut aceste nunți memorabile 4297După trei ani, o femeie și-a dat seama că dulapul ei albastru era de fapt…gri. 145920 de personalitati pe care nu i-am fi crezut ca s-au născut în același an 3034Românii care au uimit continentul. O pastă de dinți românească face senzație în Europa 236Istoria bunicuței de 80 de ani s-a răspândit într-o clipă pe Internet! O bunicuță a adunat o grămadă de mărunțiș pentru călătoria cu autobusul. Șoferul nu a rezistat și a ieșit… 35809 trucuri pe care Zara le folosește pentru a vă oferi o dorință puternica de a cumpăra haine 261130 de fotografii rare pe care nu le veți vedea nicioddata în cărțile de istorie 4143
SuperClipuri.com 2022