SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum sa faci diferenta intre parfum si apa de toaleta, un mic truc pe care toata lumea trebuie sa il stie
Atunci când intra intr-un magazin si aleg un parfum, majoritatea oamenilor nu acordă atenție unui tip particular de parfum ci doar cumpără ceea ce le place. Și marea majoritate a oamenilor nu știu ce înseamnă „eau fraiche”. Găsirea tipului potrivit de parfum este foarte importantă, daca acesta nu este adecvat – te-ar putea sufoca pe tine și pe toți cei din jurul tău dacă este prea puternic!

In acest articol va prezentam cateva mici diferente dintre un parfum si o apa de toaleta. Toata lumea ar trebui sa stie aceste lucruri si sa stie cum sa le deosebeasca.

Parfum

Omenirea a descoperit parfumul încă din cele mai vechi timpuri, când salvele și balsamurile erau făcute cu ajutorul uleiurilor esențiale. În zilele noastre, parfumul are cea mai mare concentrație de uleiuri esențiale, aproximativ 20% până la 30% , rezultând un parfum mai cremos, care îl face un parfum mai persistent, de lungă durată.

Parfumul ar putea rămâne pe piele aproximativ 6 ore, iar țesăturile îl pot păstra mai mult de o zi. Acest lucru il face atat de unic si de diferit fata de restul esentelor.

apă de parfum

Mulți confundă eau de parfum cu parfumul obișnuit. Cu toate acestea, cuvântul cheie aici este „eau” (din apă), care subliniază că esența este mai mult dizolvată. Porțiunea de substanțe petroliere din eau de parfum sau apă parfumată este puțin mai mică la aproximativ 15% până la 20%. Aceste parfumuri durează aproximativ 4 ore pe piele și în comparație cu parfumul, sunt relativ ușoare și pot fi folosite în timpul zilei.

apa de toaleta

Aceasta a fost produsa pentru prima dată în secolul al XIV-lea și a fost numit și „apa cerească”. Astăzi, este un tip ușor de parfum care conține 5% până la 15% esență de parfum pur înmuiat cu alcool. De obicei durează aproximativ 2 până la 3 ore și are un traseu discret de miros, ceea ce îl face potrivit pentru zilele călduroase de vară. Aceasta este cea mai populară alegere a parfumeriei din zilele noastre.

apă de colonie

În sensul de „apă din colonia”, acest tip de parfum a fost folosit în America de Nord pentru bărbați. Astăzi, eau de colonia înseamnă, de obicei, parfumuri ușoare, proaspete sau cu fructe, compuse din 2% până la 4% uleiuri esențiale cu alcool și apă, care durează de obicei aproximativ 2 ore. Această aromă ușoară este adesea folosită de cei mai tineri.

Eau fraiche

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acestea sunt cele mai bune trucuri pentru a vă păstra mașina curată și ordonată 30120 bebelușii de animale sălbatice care vă pot fura inima 1139

O artistă din Rusia a câștigat inimile a mii de oameni cu benzi desenate care arată viața în culorile sale adevărate 32Dacă oricare dintre aceste 15 animale îți traversează calea, ești contactat de undeva "DE SUS" 982Doctorii sunt uimiți: a fiert DOAR 2 INGREDIENTE și a pierdut toată grăsimea în exces din corp! 61419 persoane care au ajuns "vedete" pe internet in urma unor selfie-uri 39Provocare vizuala: Cate cifre vezi? 20Secretele unui soldat din Navy Seal. Cum să supraviețuiești dacă ești aruncat legat în apă 22926 lucruri pe care doar piloții le observă atunci când stau pe scaunele dedicate pasagerilor 54Mamă, ai făcut destui bani cât să-mi cumperi o altă copilărie? Una in care am și părinti? 231
SuperClipuri.com 2021