SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

In varsta de 91 de ani Elena Pagu, a castigat Campionatele Mondiale de Atletism pentru Seniori !!!
Uimitoarea Elena Pagu a câștigat încă un concurs în acest an. La vârsta de 91 de ani a câștigat campionatul mondial de atletism pentru seniori.

Doamna Pagu, care este deja o campioană europeană, precum și o campionă mondială, a declarat că dorește să aducă o medalie pentru țara noastră. Ea a declarat că a concurat cu femei mai tinere decât ea și ea a reușit să câștige.

Totodata, doamna Pagu a fost premiata cu premiul Femeile Anului pentru Excelenta in Sport. Premiul a fost acordat de fotbalistul Ciprian Marica în cadrul premiilor Avantaje. În fiecare an, revista acordă femeilor neobișnuite care excelează în domeniul lor. Marica a afirmat că Pagu este o minune în sport, iar cea mai mare victorie este împotriva timpului, deoarece a trecut de vârsta de 90 de ani fără a avea nevoie de medicamente.

Este de admirat si mai ales de apreciat ce face aceasta doamna la varsta sa.  In timp ce multi oameni cu varste cuprinse intre 40-60 de ani se plang de tot felul de dureri si refuza sa faca un sport pentru a se mentine sanatosi aceasta doamna alearga la maratoane.

Se pare ca vorba ” varsta este doar un numar” se plica perfect in cazul acestei doamne care traieste ca si cum ar fi la prima tinerete si incearca orice lucru. Ea traieste prin sport si asta o mentine tanara. Speram ca ea sa fie un exemplu pentru toata lumea si sa vedem tot mai multi oameni care se apuca de sport pentru a avea un stil de viata cat mai sanatos.

Noi o felicitam pe aceasta cale si ii uram mult succes in continuare in tot ce isi doreste sa faca si sa speram sa o vedem cum o sa castige tot mai multe maratoane si cum o sa invinga concurentele mult mai tinere decat ea.

 

Sursa: http://positivenewsromania.com

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acest copilas de doar cativa anisori canta melodia Eram tanar cu sperante. Te topesti cand il auzi! 2466019 lucruri nebune care s-ar putea întâmpla numai în China 2147

Lovitura: statul pregateste ”rechizitionarea” medicilor 146Top 10 cele mai Rapide Goluri din Istoria Fotbalului.. Vezi VIDEO 109221,000$ Pentru Un Bilet la Avion.. Vezi in ce conditii zboara oamenii care isi permit acest Lux.. VIDEO 30520 de oameni care au urmat cu mândrie meseriile părinților 20A intrat o bătrânică, în jur de 75 de ani. A dat bună ziua, a luat binecuvântare şi a cerut o Biblie. Părintele Leonida a întrebat-o: „- Ştii să citeşti, măicuţă? 4637 semne mai puţin evidente care îţi arată că trebuie să îţi duci copilul la medic 161517 fotografii „Wow" care ne dovedesc ca nimic nu ne mai poate surprinde 367310 lucruri pe care le poți învăța în mai puțin de 10 minute, dar le folosești pentru tot restul vieții 714
SuperClipuri.com 2021