SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

De ce America (SUA) nu ataca deja Coreea de Nord? Donald Trump vs. Kim Jong Un
Președintele Statelor Unite ale Americii a precizat în conferința de presă susținută, marți, în urma summitului din Singapore, unde s-a întâlnit cu Kim Jong Un, că cele două state s-au angajat să ”denuclearizeze complet penisula nord-coreeană”.

”Am semnat o înțelegere la care ne angajăm la această denuclearizare completă a peninsulei nord-coreene”, a transmis liderul de la Casa Albă.

Trump a declarat presei că liderul nord-coreean a dat asigurări că Coreea de Nord este în plin proces de distrugere a unui sit important de testare a armelor nucleare.

”Coreea de Nord distruge deja un sit de testare a rachetelor”, a transmis Trump.

Acest angajament nu a fost inclus în declarația comună pe care au semnat-o cei doi lideri, însă Trump a precizat: ”Am fost de acord cu asta după semnarea acordului”.
”Întâlnirea cu Kim Jong Un a fost onestă, directă și productivă”, a transmis Trump. ”Kim ar putea fi amintit ca liderul care stă la baza unei noi ere de prosperitate pentru poporul său”, a mai adăugat liderul american.

Președintele Trump a răspuns la o întrebare privind drepturile omului din Coreea de Nord, în special despre cazul lui Otto Warmbier, studentul american care a fost încarcerat în Coreea de Nord și a murit după repatrierea în SUA.

“A fost un lucru teribil, a fost brutal, mulți oameni au început să se concentreze asupra a ceea ce se întâmplă, inclusiv în Coreea de Nord”, a spus Trump. “Cred că fără Otto, acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Otto a fost un om a cărui moarte nu a fost în zadar”, a continuat liderul american.

Trump a transmis că SUA vor stopa ”acțiunile militare”, făcând referire la exercițiile comune cu Coreea de Sud, pe care Coreea de Nord le-a catalogat ca fiind provocatoare. Liderul de la Casa Albă a spus că speră să retragă în cele din urmă forțele americane din Coreea de Sud, precizând că acest lucru ”nu face parte din ecuație în acest moment”.

În cadrul conferinței, Trump și-a exprimat dorința ca răboiul coreean să ajungă în cele din urmă la final, după aproape 70 de ani de la declanșare.

”Aproape 70 de ani în urmă, gândiți-vă, acum 70 de ani, un conflict extrem de sângeros a devastat peninsula coreeană. Numeroși oameni au murit în conflict, inclusiv zeci de mii de americani curajoși. Nu s-a încheiat niciodată, dar acum toți avem speranța că se va termina curând. Trecutul nu trebuie să ne definească viitorul. Conflictul de ieri nu trebuie să fie războiul de mâine, iar istoria a dovedit mereu că adversarii pot deveni prieteni”, a spus Trump.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

16 Oamenii care cred că balul lor este mai important decât covorul roșu la Oscar 141716 fotografii rare care ne dezvăluie modul în care actorii se transformă în personajele noastre preferate 53

Planul lui Streinu-Cercel: Izolarea în casă, pentru 3 luni, a persoanelor peste 40 de ani 302Cât de important este să-ți masezi tălpile înainte de culcare 1301Prajitura felii de lamaie.. Reteta completa 687Atenție: ora deplasării trebuie completată pe declarație pe proprie răspundere pentru a evita amenzile 514212 lucruri bizare pe care trebuie să le stiti despre China 34214 Mesaje epice de la vecini care nu pot trece neobservate 115820 de rochii de mireasa din intrega lume care iti pot schimba perceptia despre un anumit loc 160120 de oameni care si-au dorit o poza cu o celebritate si s-au ales cu o amintire unica 3931
SuperClipuri.com 2021