SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 Imagini care dovedesc că lenea și inventivitatea merg mână în mână
Nu este un secret că multe dintre lucrurile pe care le folosim zilnic au fost inventate în întregime datorită lenei umane. Cu totii avem unele momente in care nu avem chef de nimic si am vrea sa stam fara sa ne miscam daca se poate. Ei bine in acele momente in care lenea ne cuprinde dar totusi trebuie sa facem ceva intervine geniul uman care incearca sa ne scape de probleme prin cele mai inventive solutii.

De exemplu, telecomanda a fost inventată pentru că un tip nu putea fi deranjat să se ridice de pe canapea de fiecare dată când dorea să schimbe canalul. Si multe alte lucruri care astazi noua ni se par banale cu siguranta au fost invetate de unele persoane din lenea de a face acel lucru. In acest articol va prezentam 14 oameni extrem de lenesi insa foarte inventivi.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Este conceptul "bărbatului potrivit" un vis? 6010 sfaturi pretioase pe care orice om ar trebui sa le stie 1561

Radu e cel mai destept copil din Romania! Are 5 ani, un IQ de 149 si este cu adevarat un geniu! Lumea este uimita! 12610 pisici amuzante care dorm într-un stil greu de ignorat de către stăpânii lor 372Nu ne putem despărți de un partener sufletesc 144Mesajul unui profesor a devenit viral: „Avem o țară plină de imbecili cu studii superioare. Sunteți o generație aproape pierdută” 4638115 fotografii care arată ce se întâmplă cu lucrurile dacă aveți grijă de ele 33(Video) Scandal URIAS in invatamant. Intr-o scoala romaneaca elevii au intretinut relatii intime printre banci, in timpul orelor 4083414 fotografii care funcționează mai bine decât orice antidepresiv 558 Semne că trupul tău plânge dupa ajutor 2615
SuperClipuri.com 2021