SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 lucruri care iti vor da peste cap ideile despre lume
1. Câinii pot distinge culorile albastru și galben

În pofida unor păreri larg răspândite, câinii nu văd lumea în alb și negru. Vechiul mit referitor la lumea văzută în două culori a fost demolat de către savanții ruși.

Experimentul s-a bazat pe recunoașterea unor castroane de mâncare pline și goale, care aveau diferite culori. Experimentul a arătat că patrupedele pot să recunoască la fel de bine ca oamenii culorile albastru și galben, însă nu pot vedea diferența dintre verde și roșu.

2. Oile se bat între ele după ce sunt tunse, fiindcă nu se mai recunosc una cu alta

Fiecare turmă de oi are ierarhia sa și rangul depinde de genul și vârsta unei oi. Liderii primesc locuri mai bune atunci când se hrănesc sau când se odihnesc și pot controla comportamentul celorlalte oi.

Lucrurile nu se schimbă până atunci când oile sunt tunse, ceea ce duce la o minirevoluție, după cum arată acest blog. Pe lângă trăsăturile caracteristice, înfățișare și miros, oile își pierd și statutul și trebuie să se lupte ca să afle cine este demn să fie lider.

3. Limba este singurul muschi atasat de corp doar la un capat;

4. Cea mai periculoasă țară din lume este Vaticanul

Numărul de infracțiuni care au loc într-un an ar trebui raportat la populația locului. Populația Vaticanului este mult mai mică decât cea din Sao Paulo, Lagos și chiar Bronx.

De exemplu, în 2006, populația Vaticanului număra 492 de locuitori, în timp ce pe teritoriul său s-au înregistrat 827 de infracțiuni. Drept rezultat, rata statistică a infracțiunilor s-a dovedit a fi cea mai mare din lume – 1.68 cazuri la fiecare cetățean.

5. Vibratorul a fost folosit prima data pentru tratarea isteriei. Se intampla in secolul al XIX-lea;

6. O tonă de telefoane mobile conține mai mult aur decât o tonă de zăcământ de aur

Potrivit ecologiștilor, procesarea unei tone de zăcământ are ca rezultat obținerea a 1-2 grame de aur. Poți obține aceeași cantitate de metal prețios dacă procesezi toate piesele care conțin aur din 41 de telefoane mobile.

O tonă de astfel de dispozitive conține aproape 300 de grame de aur. Însă prețul telefoanelor este prea ridicat pentru ca procesul de obținere a aurului din ele să fie rentabil.

7. Țânțarii ne urmăresc și învață cum să ne învingă

Bănuind că vibrația loviturii îi deranja și că țânțarii sunt capabili să țină minte mirosul celui care a încercat să le facă rău, cercetătorii au conceput și realizat un test.

În cadrul acestui test, ei au expus țânțarii la diverse mirosuri umane. Dintre aceste mirosuri, câteva au fost asociate și cu vibrații deranjante pentru țânțari.

Așa au descoperit că țânțarii evitau mirosurile asociate cu vibrațiile timp de până la 24 de ore.

8. Barbatii casatoriti dau bacsisuri mai mari decat cei necasatoriti;

9. 80% dintre pozele postate pe internet au drept subiect femei dezbracate;

10. Leneșii își pot ține respirația timp de 40 de minute sub apă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Bancomat defect, bani gratis pentru un paznic din Timiş. Bancnotele ieşeau singure, fără card 9802Valentina Pelinel, despre primul iubit, de 70 de ani, în SUA: 'I-a împiedicat pe cei din jur să mă trateze ca pe o femeie ieftină' 1873

Experții vorbesc: Parintii exigenti cresc copii de succes care reușesc în viață! 8232 de imagini care ne demonstreaza ca Japonia este cu mult in fata altor tari 343Clujana iese din insolvență și va deschide 8 noi magazine de încălțăminte 487Priviti cat de mult s-au schimbat 18 actori celebri in ultimii 20 de ani 1413Care este pozița corecta atunci cand stăm pe toaletă si cum ne poate afecta asta sanatatea 1578 semne alarmante care ne indica prea mult ESTROGEN in corp 26111 lucruri ciudate care sunt considerate atragatoare în diferite țări 16559 întrebări despre lumea noastră, la care oamenii de știință încă nu au găsit răspunsuri 1045
SuperClipuri.com 2022