SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 SFATURI înțelepte de la un pediatru renumit, despre cum să crești copii sănătoși şi fericiți!
Dr. Komarovsky activează în medicină mai bine de 25 de ani. Este autorul mai multor cărți cu recomandări în ceea ce privește sănătatea copilului. Popularitatea lui a crescut considerabil după ce a debutat în televiziune cu proiectul ”Școala doctorului Komarovsky”. Recomandările sale sunt întotdeauna simple și ușor de înțeles de către părinți.

1. Bunăstarea principală a familiei este starea de sănătate a mamei. Tatăl ar trebui să-i îndepărteze pe toţi și să-i dea ocazia mamei să doarmă, să mănânce şi să se plimbe.

2. Să găsești boala cu nivelul medicinei de astăzi – este elementar. Mai greu e să te tratezi.

3. Copiii trebuie să fie slabi și neastâmpărați.

4. Un copil fericit este, în primul rând, un copil sănătos și doar după aceea citește și cântă la vioară.

5. Niciodată, în niciun caz nu trebuie să forțezi copilul să mănânce. Acest lucru este echivalent cu a umple rezervorul cu benzină și a pune mașina în garaj.

6. O grădiniță bună este acea unde se cere să-i aduci copilului cizme şi haină de ploaie, pentru a ieși afară când plouă.

7. În zilele de luni copiii se îmbolnăvesc mai des. Pentru că duminica merg la bunici, iar măsura iubirii în țara noastră, din păcate, este mâncarea.

8. Creșterea imunității – este zâmbetul, odihna, călătoriile, bună dispoziție, iubirea, plimbările, activitatea fizică.

9. Nu pierdeți timpul și nervii în căutarea constantă a “neregulilor” în propriul copil!

10. Legea principală: cantitatea de alimente este echivalentă cu cantitatea de energie consumată.

11. Copilul nu datorează nimănui nimic.

12. Vacanța la ţară este întotdeauna mai bună decât orice mare. Dacă un copil alergă timp de două luni desculț, murdar, flămând – asta îi restabilește sănătatea pentru tot anul.

13. Haideți să ne temem corect: nu de spitale și medici, ci de lipsa de cunoștințe şi propria lene!

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 Mistere fascinante ascunse în lucrări de artă celebre 1141Cercetătorii sunt de părere că bărbații cu barbă au mai multe bacterii decât câinii 105

În Canada este mare agitație: de țărm s-a apropiat un aisberg de dimensiuni colosale 77873I-a cerut numarul de Telefon cand era pe jos, dar fata l-a refuzat. STAI sa vezi ce i-a facut cateva secunde mai tarziu. Am lesinat de RAS 4598218 Acte de bunătate care pot incalzi si cea mai rece inima 1238In 1997, ea a nascut sapte copii – si sotul ei a parasit-o. Iata cum arata azi: cei sapte magnifici 994618 imagini perfect sincronizate care ne fac să ne întrebăm daca sunt reale 2917 Imagini de fundal amuzante care ne-ar inveseli cand aprindem calculatorul 84Doi soți au plantat peste 4 milioane de copaci, timp de 20 de ani, și au făcut ca toate animalele să se întoarcă în pădure 869910 copii care le-au dat părinților emoții 450
SuperClipuri.com 2022