SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Oamenii de stiinta sustin ca acele cuplurile care se cearta pentru relatia lor se iubesc foarte mult
Conform unor studii recente, 44% dintre cuplurile căsătorite cred că cearta de mai multe ori pe săptămână îi ajută să mențină relații sănătoase și productiva mult timp. De fapt, cuplurile care susțin acest lucru stiu ca aceste mici lupte sunt din dragoste si astfel ajung sa ramana impreuna pentru o perioada mai lunga de timp. Acestia sustin ca astfel reusesc sa gaseasca mereu solutii bune la problemele lor si se iubesc din ce in ce mai mult.

Evitarea constantă a conflictelor nu este cu siguranță cea mai bună cale de a construi o relație de lungă durată. Dimpotrivă, dacă îți poți  vorbi clar în timp ce te cerți, înseamnă că ești gata să-ți duci dragostea la  un alt nivel .

Persoanele mature nu recurg la atacuri personale și nici la țipat. În schimb, ei încearcă întotdeauna să ajungă la un compromis și sa iși îmbunătățească relația cu ajutorul unui argument sănătos

Desigur, ar fi mult mai ușor să arunci un ochi la unele dintre obiceiurile partenerului tău. Dar faptul că sunteți gata să rezistați tuturor durerilor și disconfortului de a lupta pentru a obține un rezultat mai bun în viitor poate fi  un semn al iubirii voastre adevărate .

Cu alte cuvinte, argumentarea înseamnă că ești mai angajat in relatie . Doar ține minte – cât de des vă luptați cu părinții sau frații dvs.? Același lucru este valabil și pentru partenerul dvs.: dacă vă certați foarte mult și treceți întotdeauna, aceasta înseamnă că va pasa de acea persoana si doriti sa stati langa ea.

Pentru a crea încredere în relația voastră, nu trebuie să vă liniștiți . Dimpotrivă, este necesar să vă apropiați de partener cu o minte deschisă, să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile dvs. și să il ascultați cu atenție.

Deoarece argumentarea este una dintre formele majore de comunicare și cea mai cinstită, ea ajută într-adevăr să accelereze sentimentele de intimitate, încredere și conexiune și să-l învețe pe partenerul tău cum să  comunice cu tine într-un mod mai productiv.

Psihologii cred că există 7 puncte esențiale pentru o relație sănătoasă și fericită și argumentarea este una dintre ele. De fapt, dacă un cuplu nu susține niciodată o discutie contradictorie, ar putea fi un semn că ceva nu este în regulă cu ei.

Argumentarea îi ajută să își reconsidere valorile și sentimentele, abordând și discutând lucrurile importante . Cu toate acestea, argumentul dvs. ar trebui să fie sănătos și necombatabil.

Când discutați cu partenerul dvs., nu contează dacă câștigați sau pierdeți. Cel mai important lucru este să învățați multe despre unul pe altul și chiar mai important despre tine.

Conflictele mici vă ajută pe amândoi să vă dezvăluiți adevărata dvs. natură și să arătați partenerului dvs. cum sunteti in cele mai grele momente.

A fi într-o relație nu este atât de ușor – dacă îți pasă de partenerul tău, întotdeauna trebuie să fii deschis la ceva nou.

Nu staționați atunci când vine vorba de lucrurile care sunt importante pentru dvs. pot face ca partenerul dvs. să creadă că poate avea ce vrea, iar resentimentele voastre vor crește .

Potrivit unor studii , cea mai mare greșeală pe care cuplurile o fac de obicei este evitarea – adesea simțim că ceva nu este bine, dar nu spun nimic. Iar această comunicare proastă devine cel mai frecvent motiv pentru despărțire .

De aceea cuplurile care se cearta, rămân împreună pentru o perioadă lungă de timp.

Unele cupluri se bucură într-adevăr de argumente intense, deoarece cresc nivelul hormonilor . Subconștient, acei oameni știu că luptele sunt doar un semn al pasiunii lor , iar dezacordul lor va deveni un machiaj și mai pasionat.

Chiar dacă ați fost împreună de mai mulți ani, vor exista întotdeauna unele lucruri in care nu sunteți de acord. Și asta nu este deloc rău – conflictele constructive pot provoca scânteia relației tale și o pot face mai interesanta.

Este întotdeauna important să rețineți că există o  diferență între o cearta constructiva si o una distructiva și numai cea bună poate fi benefică pentru relația dumneavoastră .

Iată câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmați pentru a  transforma argumentul într-o discuție productivă :

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cele mai eficiente 6 exerciții pentru a scapa de gușă 4637 Fapte curioase despre cum aspectul tău spune multe despre tine 5453

Sfatul unui tată pentru fiul său. A procedat corect? 122620 de Atracții ciudate pe care nimeni nu era pregătit să le vadă 462Reacția unui turist englez ajuns pentru prima dată în Deltă, unde a mâncat borș de pește 311Regula de aur a lui Valeriu Popa: ”Nu purtați niciodată haine Second Hand…” 7322Dupa ce a facut milioane de euro casa de moda Dior nu vrea sa recunoasca faptul ca ne-a copiat imbracamintea traditionala. 101313 lucruri care se pot întâmpla in corpul dvs. dacă începeți să mănâncati un castravete pe zi 287925 de oameni care au fost surprinsi dormind in cele mai amuzante locuri 3115VIDEO. Nu ai să crezi ce BENEFICII au CITRICELE pentru SĂNĂTATE 108
SuperClipuri.com 2022