SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 descoperiri care au uimit lumea au fost gasite de oameni in mod intamplator




O multime de lucruri au fost descoperite in mod intamplator de oameni care ori cautau cu totul altceva ori au sapat pentru diferite lucruri si au reusit sa gaseasca adevarate comori. Despre asta este si acest articol in care dorim sa va prezentam 10 decoperiri care au uimit lumea si care au fost gasite in mod absolut intanplator. Este de-a dreptul fascinant sa sapi  in curtea din spate a casei si sa dai peste un Ferrari care este ingropat acolo de ceva timp. Iar acesta nu este singurul lucru surprinzator care a fost gasit din noroc, lista este una destul de lunga si cu siguranta extrem de interesanta. Dupa ce o sa cititi acest articol o sa va ganditi destul de serios daca sa incepeti sau nu sa sapati curtea din spatele casei sau curtea de la tara a bunicilor. Cert este ca nu stiti cand gasiti o coamoara ingropata de zeci de ani.

În 1978, doi copii au săpat în pământ în curtea din Los Angeles și au dat peste un Ferrari Dino 246 GTS. Când poliția a excavat mașina, au decis că fusese furată. Furtul și îngroparea masinii au fost probabil parte dintr-o înșelătorie de asigurare. Ferrari a fost predat societății de asigurări și apoi vândut la licitație.

Jose Antonio Nievas din Argentina a găsit o cochilie giganta  lângă ferma sa. Ceea ce sa dovedit a fi fost cochilia unui gliptodon – preistoric de dimensiunea unui Beetle Volkswagen. O gaură a fost găsită în coajă, care probabil a fost făcută de un alt gliptodon într-o luptă.

În 2007, Andreas K. din Austria a găsit o întreagă trezorerie în curtea din spate: erau circa 200 de obiecte de bijuterie, cum ar fi inele, broșe, catarame și platouri de argint.

Omul a pus totul într-o cutie și a dus averea în pivniță, uitând de ea doi ani. El și-a amintit doar când a decis să se mute din casă. Atunci când experții au evaluat bijuteriile, ei au stabilit că au aproximativ 650 de ani. Andreas le-a oferit cadou muzeului local.

Acest om nici măcar nu a trebuit să caute nimic. Sunteți de acord că șansele ca un meteorit sa cada in curtea dumneavostra sunt foarte mici? Ei bine, Radivoje Lajic din Bosnia a fost destul de norocos ca 6 mici meteoriti sa cada fix in curtea lui.

Oamenii de știință de la Universitatea din Belgrad au confirmat că sunt meteoriți reali și în prezent investighează activitatea magnetică din jurul casei lui Lajic pentru a înțelege cauza acestei anomalii.

Și Lajic însuși a decis recent să-și întărească acoperișul cu bare de oțel – doar în caz ca mai cad si altii.

Când Chris și Colleen Otcasek și-au cumpărat o casa în California,ei stiau ca in spatele casei exista un mic adapost antiatomic construit în timpul războiului rece. Un inginer care locuia în casă îl construise anterior pentru el însuși. Insa cand au intrat in el dupa mai multi ani au gasit munitie si alte obiecte in stare perfecta.

Unul dintre locuitorii din satul El Haraneya, în apropierea legendarului Podișul Gizei din Egipt, sapa in curtea din spate cand a cazut intr-un tunel misterios. Acesta a fost probabil un pasaj ascuns către cea mai mare și cea mai veche dintre cele trei piramide din Giza – Marea Piramidă a lui Khufu (Cheops).

Ali Erturk, un băiat de 14 ani din Salt Lake City, a făcut o descoperire teribilă în 2014. A fost săpat o gaură pentru un iaz în curtea sa și a găsit oase umane în pământ.

Tatăl băiatului a chemat imediat poliția și un test criminalist a arătat că acestea erau rămășițele unui indian american care locuia acolo cu aproximativ 1000 de ani în urmă.

În decembrie 2012, Mack Reed din Los Angeles a decis să instaleze baterii solare pe acoperișul casei sale. Când a inceput lucrarea a descoperit o pungă plină cu borcane, cutii și plicuri cu marijuana.

Aparent, când Reed nu era acasă, cineva a intrat în curtea din spate și a ascuns acolo rucsacul. Mai târziu sa stabilit că estimarea costului sacului era de aproximativ 175.000 de dolari.

În 2013, un cuplu  a gasit o cutie ruginita in curtea casei in timp ce se jucau cu cainele lor. Opt alte cutii au fost gasite dupa ce au inceput sa sape toata curtea,acestea erau pline de monede din perioada 1847-1884. Valoarea nominala a fost de 27.980 $.

Monedele au fost perfect conservate și unele dintre ele nu au fost folosite niciodată. Cuplul a vândut majoritatea monedelor la licitație.

Găsirea monedelor a fost poreclită „Saddle Ridge Hoard”, iar valoarea lor totală este de aproximativ 10 milioane de dolari.

În 1997, John Lambert din Ipswich, Anglia, a decis să construiască un gard în jurul casei sale. În timp ce sapa, el a lovit un os mare cu lopata, dar nu i-a acordat atenție și a dus osul in hambar, uitând de el timp de 16 ani. În 2013, în cele din urmă și-a adus descoperirile la specialiști și sa dovedit a fi un os al unui pliosaurus – un șarpe mare mare care locuise pe Pământ acum 60-250 de milioane de ani.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

JOS PALARIA pentru FEMEI! Barbati ASCULTATI si INVATATI! Acest vorbe sunt de AUR.. Vezi VIDEO 69111



26 de fotografii complicate pe care trebuie sa le priviti de mai multe ori pentru a le putea intelege 79





Pentru insultă şi calomnie s-ar face loc în puşcărie, în timp ce tâlharii sunt eliberaţi mai devreme prin efectul recursului compensatoriu 92



Poliția locală Brașov reinventează limba română. A scris într-o invitație „Wolzvagin” și „egzistă planșe foto” 1341



Citește în fiecare zi de luni, Rugăciunea care dezleagă blestemele și farmecele de orice fel 213



Zodii care te dezamăgesc de fiecare dată. Renunță a mai fi în preajma lor 2011



8 lucruri pe care mai bine evitați sa le purtati intr-un avion 2357



Restaurantul Românesc Printre Cele Mai Bune 5 În Paris!! 48



16 Oamenii care sunt prea ghinionisti să aibă o vacanță frumoasa 7345



Pasajul Unirii!! Proictul de 900m care a fost realizat in doar 34 de zile! 143




SuperClipuri.com 2023