SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Se dedică BĂRBAȚILOR: Fii partenerul soției tale!
Există o discuție interminabilă despre cine și ce trebuie să facă în casă, care sunt obligațiile femeilor ori care sunt ale bărbaților. Această povestire ne oferă o morală, prin care vom înțelege mai bine ce înseamnă de fapt obligația și ce înseamnă ajutorul. Dacă faci curat în casă, tu ca bărbat? o ajuți pe soție sau de fapt asta e o normă ca să faci curat după tine?

A venit un prieten în fața casei mele, pentru ca să mă vadă. El mă sună și îmi zice să ies afară, dar eu i-am spus:

-Așteaptă o clipă, merg să spăl vasele și mă întorc imediat!
-Te duci să speli vasele? eu niciodată nu fac acest lucru

-De ce?

–Păi… ea niciodată nu îmi mulțumește pentru asta
-Nici eu nu îmi ajut soția. Nu vin în sprijinul ei. Sunt partenerul ei. Eu nu-mi ajut soția atunci când face curat prin casă. Eu trăiesc aici și fac curat după mine.

Eu nu-mi ajut soția să gătească. Gătesc pentru că vreau să mănânc. Nu-mi ajut soția atunci când stau și am grijă de copiii. Eu sunt tatăl lor, iar ei sunt copiii mei. Eu nu sunt angajat la casă. Sunt o parte din ea. Îi mulțumești soției pentru că face curățenie prin casă?

-De ce i-as multumi?
-Atunci de ce ar trebui ea să-ți mulțumească?

Soții sunt convinși că activitățile casnice trebuie să fie pe seama soțiilor.

NU ESTE CORECT
Fii partenerul soției tale, nu un oaspete care a venit acasa doar ca să mănânce și să doarmă.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O mama care imbatraneste a scris aceasta scrisoare copiilor sai. Te atinge pana la lacrimi… 32616 imagini care arata cum trece timpul , dar dragostea ramane 1122

15 interdicții și restricții pe care le puteți găsi numai în Coreea de Nord 12122 de imagini care ne arata perfect cum arată bucuria pură 18321 de oameni care și-au dorit un câine, dar au obținut un "prieten urias" 605CCR amână până pe 6 mai decizia privind desfiinţarea pensiilor speciale. Reacţia USR: Guvernul să îşi asume prin OUG eliminarea lor 862Era pe punctul de a spune “DA" atunci cand a a vazut ceva in spatele ei. Nunta s-a oprit in secunda urmatoare - VIDEO 7105Uite cum arătau cele 7 minuni ale lumii, în trecut 161918 Fotografii care dovedesc ca machiajul este magic! 1089Trebuie să-i învățăm pe copiii nostri aceste 9 lucruri pentru a ajuta planeta să supraviețuiască! 20
SuperClipuri.com 2022