SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

A fost refuzat crezand ca este sarac!! Insa in doar doua secunde primeste o lectie greu de uitat!!!
De multe ori in viata suntem judecati dupa cum suntem imbracati si cum ne prezentam la prima intalnire. Nu conteaza ca este posibil sa avem o zi mai proasta sau chair sa nu avem bani insa sa fim oameni cu un caracter frumos care pot sa ofere o multime de alte lucruri.

Spre exemplu in clipul postat mai sus putem vedea un experiment social menit sa ne arate cum reactioneaza o fata cand este invitata in oras de catre aceasi persoana la un interval de cateva minute insa cu niste haine total schimbate. Daca prima data barbatul a fost refuzat si nici nu a vrut sa auda de o intalnire cu acest baiat la a doua incercare totul ia o alta intorsatura. Venind pe o motocicleta destul de scumpa dar si imbracat in haine de firma si extrem de ingrijit barbatul pare a avea succes in incercarea sa de a cuceri fata care mai devreme l-a injurat si l-a trimis la plimbare.

„Sunt cunoscut pe internet, tocmai mi-am cumpărat o casă cu piscină. Vrei să îmi arăți orașul? Poate vii și la petrecerea mea”Apoi, motociclistul și-a dezvăluit identitatea.„Îți amintești de sărăntocul de mai devreme, care te-a abordat? Eu sunt ăla”

Momentul in care barbatul si-a afisat adevarata identitate fata a ramas socata si nu a mai stiut ce anume sa spuna si cum sa reactioneze la acest lucru. Acesta i-a oferit fetei o lectie extrem de pretioasa pe care cu siguranta nu o va uita prea curand. Ba mai mult in momentul in care acest a plecat i-a aruncat fetei niste bani pe jos pentru ca aceasta se pare ca doar asta cauta si nu pune pret pe alte lucruri si pe modul in care o persoana incearca sa se comporte cu ea. Cu siguranta nu o sa uite aceasta lectie prea curand.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 motive pentru care femeile se pot simți mai bine dacă încetează să poarte sutien 180Cum ar arăta 14 filme iconice cu distribuția originală 375

M-a crescut singur, bietul tata. Când mă duceam la școală, în fiecare zi îmi punea un bilet în ghiozdan. Mă rușinam cu ele. Într-o zi, un băiat din clasă mi-a luat biletul și l-a pasat altor colegi. Ce s-a întâmplat apoi 5303Un fotograf italian călătorește în lume și surprinde copiii cu cele mai îndrăgite jucării ale lor 101O modalitate simplă de a vă verifica sănătatea într-un minut 542Este femeie de serviciu la Facultatea de Muzică, cu toate că are diplomă de master în robotică 5939E dovedit ştiinţific: bărbaţii cu burtă trăiesc mai mult si sunt mai atractivi pentru femeile frumoase 76310 lucruri pe care trebuie să le știi ca să te PENSEZI corect 777Ce înseamnă când, ceea ce visezi se întâmplă în realitate? 479Top 10 cele mai periculoase, dar uimitoare căi ferate din lume 2335
SuperClipuri.com 2022