SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O intreaga familie a murit dupa ce o tanara a facut o greseala simpla in bucatarie! Tu sa nu faci asa
Cartofii sunt un element de baza in bucatariile din intraga lume. Sunt inclusi in retete nenumarate si ofera foarte multe beneficii pentru sanatate.
O intreaga familie a murit dupa ce o tanara a facut o greseala simpla in bucatarie! Tu sa nu faci asa

Exista insa cateva cazuri in care cartofii pot fi nesanatosi si chiar mortali. Daca i-ai pastrat prea mult in bucatarie, trebuie sa ii arunci imediat. Uite de ce.

In anul 2014, o tanara de 8 ani din Rusia, Maria Chelysheva, a devenit orfana din cauza unei lazi de cartofi pe care familia ei o pastra in pivnita si care a putrezit.

Tatal sau a coborat sa ia cartofi, insa nu s-a mai intors. Mama sa a avut aceeasi soarta, la fel si fratele si bunica.

Din fericire, bunica sa chemase un vecin inainte de a merge in pivnita sa vada ce sa s-a intamplat.

Consecintele fatale au fost cauzate de solanina, substanta care se gaseste in cartofi si care ii face toxici in anumite situatii.

Concentratia de solanina din cartofi creste atunci cand putrezesc, ducand la emisii de gaze toxice care, in acest caz, au dus la moartea familiei Mariei.

Fetita ar fi putut sa devina urmatoarea victima in momentul in care a plecat sa isi caute familie insa, din fericire, gazul se disipase, usa de la pivnita fiind lasata deschisa.
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cel mai curajos barbat! A sărit de la 6800 de metri fără parașută. 239Supraviețuitorii de pe Titanic pretind că NU un Iceberg a distrus Nava 1749

13 Lucruri cruciale pe care fiecare persoană trebuie să le învețe până la vârsta de 30 de ani 2658Câteva utilizări neobișnuite ale uleiului de măsline în casă 84012 rafturi interesante pentru baie. Folosiți eficient tot spațiul disponibil! 91815 fotografii care pot face pe oricine să spună: „Omule, asta nu poate fi real!” 1175Fotografii document. Cum arăta lumea în timpul pandemiei de gripă spaniolă din 1918. Asemănări cu pandemia de coronavirus de azi 5017 Părinții care au un simț al umorului extrem de dezvoltat 248221 de imagini în care absurditatea a depasit cu mult orice limite 70824 de fotografii pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a le intelege 1481
SuperClipuri.com 2022