SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste fotografii va vor emotioana. Priviti de ce!
O femeie din Australia a stârnit controverse după ce a postat pe internet o listă cu reguli stricte implementate pentru soțul ei. Tânăra a postat cele 10 reguli pe un grup de Facebook și a cerut părerea utilizatorilor. Această listă a creat o adevărată dezbatere în social media, strângând rapid peste 500 de like-uri și sute de comentarii.

Pentru a fi corectă, femeia a explicat că va rescrie lista de reguli, după ce i s-a spus că primele erau „prea dure”. „Ce credeți despre asta, o părere sinceră, vă rog, vreau să fiu corectă. Ar trebui să mai adaug ceva?”, a scris ea pe Facebook. Astfel, australianca a postat cele 10 reguli, începând cu interzicerea pe social media a soțului ei.

De asemenea, ea i-a interzis bărbatului să aibă prieteni de sex feminin. Soțul ei poate avea legături doar cu alți bărbați care să nu fie însurați sau să aibă iubite. Mai mult, el a trebui să lucreze cel puțin 50 de ore pe săptămână, să nu fumeze și să consume băuturi alcoolice de cel mult două ori pe an cu promisiunea de a nu se îmbăta. Jocurile video și pornografia sunt de asemenea interzise.

Mai mult soțul nu are voie să iasă în oraș fără soția sa. Totodată, bărbatul trebuie să mențină curățenia în casă „tot timpul”. Bizara listă cu reguli a generat o serie de răspunsuri pe social media, unul dintre utilizatori scriind: „Și tu va trebui să urmezi aceleași reguli – fără prieteni bărbați sau social media”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 persoane care și-au inventat propriile stiluri de cumpărături 9117 Fotografii dramatice din trecutul nostru care nu pot fi găsite în nici un manual de istorie 3943

Încercând să salveze un câine blocat în zăpadă, oamenii au observat îngroziți că acesta ascundea ceva sub corpul său 14110 trucuri simple de coafat care te vor face să arati cu cel putin 5 ani mai tânăr 1671Top 10 cele mai aglomerate orase din lume. Cum arata plaja unde nu ai loc sa arunci un ac 1341Soldații nostri fac drifturi cu tancurile pe gheață! De ce se acordă o importanță atât de mare zonei Arctice? 13518 situatii amuzante dintr-o relatie care s-au dovedit a fi amare 208520 de torturi înșelătoare care ne-au lăsat fara cuvinte 26023 de fotografii istorice care ilustreaza perfect cum era viata in urma cu multi ani 1774Cu cine ai fost căsătorită, într-o viață anterioară, în funcție de data nașterii 1268
SuperClipuri.com 2021