SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Valentina Pelinel, despre primul iubit, de 70 de ani, în SUA: 'I-a împiedicat pe cei din jur să mă trateze ca pe o femeie ieftină'
Valentina Pelinel, în prezent soția lui Cristi Borcea, a vorbit despre începuturile carierei sale în Statele Unite și despre iubitul ei din acea perioadă, în vârstă de 70 de ani.

”Cinci ani am avut acelaşi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecţie şi i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă şi să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuieşte la New York şi colaborează cu mari nume ale modei”, a declarat Valentina Pelinel, conform wowbiz.ro.

Până să-l întâlnească pe reprezentantul prolificității în România – Cristi Borcea, Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu, pe care l-ar fi înșelat chiar cu nașul de cununie al cuplului, fostul ministru de Finanțe Sebastian Vlădescu.

Pelinel a vorbit, recent, despre ce-a de-a doua sa sarcină, urmând ca în noua familie Borcea să mai apară încă două fetițe, dezvăluind ce nume vor purta și când se vor naște. Mai mult, ea a ținut să infirme zvonul că ar fi făcut inseminare artificială pentru a avea această sarcină gemelară.

„Probleme groaznice cu sarcina, ai văzut ce titluri? Doamne, m-am speriat şi eu. Eu sunt bine, sunt pe tocuri, fac sport, încă fac sport, sunt foarte ok. Mi-am dorit tare şi, chiar şi după Milan, mi-am dorit tare să mai am copii.

Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. Am văzut faţa doamnei doctor şi zice: interesant, sunt doi! M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Nume de cod: iubirea (n.r. între ea şi Cristi Borcea).

Să ştii că înainte să fii mamă nu înţelegi copiii exact aşa cum ar trebui şi nici pe mame. Pe mine mă plictiseau discuţiile despre probemele copiilor. Mi-am dat seama că o mamă căreia îi pasă nu poate fi altfel, vorbeşte non-stop pe unde apucă. Eu arătam tuturor poze cu Milan. Ca mamă înţelegi (…)

Mai am în jur de două luni. Undeva de mărţişor acolo. (…) Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…) Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, a spus Valentina Pelinel, într-o apariție la Antena Stars.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 parodii foto care arată modul în care bărbații văd femeile pe Instagram 192Peștera din România, descoperită pe vremea lui Ceaușescu, considerată buncăr anti-atomic. 990

20 de fotografii care ne arata ca drama este mereu in jurul nostru 425Un câine fără adăpost ajunge în autobuz şi se aşază pe scaun ca un pasager – Reacţia şoferului este perfectă 958524 de obiecte supradimensionate, care vă vor face să vă simțiți mici 11315 imagini care sfideaza orice logica! Trebuie sa le vezi pentru a avea o seara mai buna 1097Poliția locală Brașov reinventează limba română. A scris într-o invitație „Wolzvagin” și „egzistă planșe foto” 1330Ai ce invata de la ea! 12 citate spuse de legendara Elizabeth Taylor 452Prima imagine pe care ați văzut-o aici va dezvălui ce fel de putere aveți!! 906Imagini surprinse imediat după producerea accidentului! Pulbere de beată, infirmiera de la "Spiridon" se prăbușește pe bordură, lângă mașina făcută praf! "Nu trebuia să sunați la Poliție, că rezolvam" 57
SuperClipuri.com 2021