SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 semne alarmante care ne indica prea mult ESTROGEN in corp
Cauzele producerii excesive de estrogen

Există 2 moduri în care nivelul de estrogen crește în mod natural și este în perioada pubertății și a sarcinii. Dar se poate întâmpla și din alte motive. Putem obține estrogeni excesivi din mediu sau din dieta noastră.

În zilele noastre nu este dificil să ne creștem nivelul de estrogen, deoarece este conținut în alimente care au pesticide toxice, erbicide și hormoni de creștere. Aveți grijă când cumpărați produse la supermarket: verificați descrierea și locul în care acestea au fost produse.

Cu excepția acestor motive, pot exista și alte cauze care sunt legate de stilul nostru de viață:

Consumul excesiv de alcool și medicamente
Boli de inimă, diabet, obezitate și hipertensiune arterială
Stres

Semne ale estrogenului ridicat la femei
Atenție la aceste semne și nu ezitați să mergeți la medic dacă găsiți ceva care vă deranjează. Dacă nivelul de estrogen este ridicat, puteți simți simptome precum:

1. Umflarea și durerea sânilor

2. Sentimentul de anxietate

Estrogenul îți afectează starea mentală și emoțiile . Este posibil să vă simțiți deprimat sau să aveți anxietate, iar emoțiile dvs. pot fi peste tot, fără un motiv întemeiat.

3. Noduli la nivelul sânilor

Dacă aveți dominanță de estrogeni , sânii dvs. pot deveni plini de noduli. Acest lucru poate fi dureros. Nu ezitați să mergeți imediat la medic .

4. Căderea părului

5. Creșterea în greutate

6. Perioada menstruală neregulată

7. Te simți epuizat tot timpul

8. Probleme cu somnul

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Sezonul Gemenilor a început, iată modul în care îți afectează semnul zodiacal 357Un medic de la urgență arată cât de prost este echipat pe timp de epidemie. Mesajul transmis ministrei Sănătății 22

14 femei care au schimbat un detaliu minor în aspectul lor și au ajuns de nerecunoscut 53O modalitate simplă de a vă verifica sănătatea într-un minut 54215 poze cu pisici realizate la momentul potrivit 777 descoperiri accidentale care i-au transformat din oameni obișnuiți in milionarii 269Măștile chirurgicale ar putea fi refolosite. Cum se dezinfectează corect 1420 de fotografii perfecte pentru care orice fotograf și-ar vinde sufletul 34Superba piesa ! Acum 31 de ani aceasta melodie a facut milioane de oameni sa suspine. Va mai amintiti de ea ? - VIDEO 421623 de fotografii care ne dovedesc că nu există nicio țară ca si Canada 466
SuperClipuri.com 2022