SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 semne alarmante care ne indica prea mult ESTROGEN in corp
Cauzele producerii excesive de estrogen

Există 2 moduri în care nivelul de estrogen crește în mod natural și este în perioada pubertății și a sarcinii. Dar se poate întâmpla și din alte motive. Putem obține estrogeni excesivi din mediu sau din dieta noastră.

În zilele noastre nu este dificil să ne creștem nivelul de estrogen, deoarece este conținut în alimente care au pesticide toxice, erbicide și hormoni de creștere. Aveți grijă când cumpărați produse la supermarket: verificați descrierea și locul în care acestea au fost produse.

Cu excepția acestor motive, pot exista și alte cauze care sunt legate de stilul nostru de viață:

Consumul excesiv de alcool și medicamente
Boli de inimă, diabet, obezitate și hipertensiune arterială
Stres

Semne ale estrogenului ridicat la femei
Atenție la aceste semne și nu ezitați să mergeți la medic dacă găsiți ceva care vă deranjează. Dacă nivelul de estrogen este ridicat, puteți simți simptome precum:

1. Umflarea și durerea sânilor

2. Sentimentul de anxietate

Estrogenul îți afectează starea mentală și emoțiile . Este posibil să vă simțiți deprimat sau să aveți anxietate, iar emoțiile dvs. pot fi peste tot, fără un motiv întemeiat.

3. Noduli la nivelul sânilor

Dacă aveți dominanță de estrogeni , sânii dvs. pot deveni plini de noduli. Acest lucru poate fi dureros. Nu ezitați să mergeți imediat la medic .

4. Căderea părului

5. Creșterea în greutate

6. Perioada menstruală neregulată

7. Te simți epuizat tot timpul

8. Probleme cu somnul

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 Oameni desprinsi parca din filme care au reusit sa uimeasca intreaga lume 55613 Semne că sunteți mult mai inteligent decât credeți 1878

O companie olandeza vrea sa construiasca in Romania cel mai mare parc eolian!!! 10523 de fotografii care ne arată cum este să iti găsești dragostea vieții tale 29111 lucruri ciudate care sunt considerate atragatoare în diferite țări 1655Uita-te la acest erou anonim cum isi risca viata pentru a salva un iepuras inspaimantat dintr-un incendiu devastator! Gestul sau este impresionant! 102Șefii din Poliție, puși să dea extemporal la ordonanțele militare din criza COVID-19. Polițiștii acuză că au fost testați „la grămadă” 13Există diferite tipuri de stres, iar unele dintre ele sunt bune pentru tine 93 oraşe din România care sunt mai frumoase decât te-ai aştepta 155324 de soluții hilare la problemele cotidiene cu care ne confruntam 209
SuperClipuri.com 2022