SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 persoane care au reusit peste noapte sa isi schimbe radical viata si sa devina cunoscuti in toata lumea
Astăzi este atât de ușor să devii faimos – totul datorită internetului și rețelelor sociale. Unii au câștigat faima datorită talentelor lor unice, alții datorită aspectului lor unic. Daca ai un talent sau arati intr-un anumit fel este extrem de usor astazi sa devii cunoscut daca stii cum sa te promovezi sau daca ai norocul sa te vada o persoana care stie ce sa faca cu talentul tau.

In acest articol va prezentam mai multe persoane care au reusit sa devina cunoscute peste noapte si chiar au reusit sa isi schimbe viata. Totul depinde de noi si de cum stim sa profitam de fiecare sansa pe care o primim.

Nicky Libert

O studentă din Londra a postat pe contul rețelei de socializare o fotografie cu un tanar muncitor în construcții. Îl întâlnise pe tânăr la o plimbare prin Amsterdam. Frumusețea lui Nicky a fost lăudată pe scară largă de către utilizatorii Twitter, iar acest lucru i-a adus în cele din urmă un contract cu agenția de modelare Elite .

Baddie Winkle

Bunica a cucerit inimile bloggerilor când strănepoata ei a postat fotografia pe Instagram. Acum are peste 3 milioane de urmaritori și conduce un stil de viață activ: dansează și twerks, își schimbă continuu imaginea și participă la talk-show-uri.

Emanuele Fasano

Când un tânăr muzician italian a întârziat să ia trenul, a descoperit că nu mai are ce face altceva decât să cânte la pianul care se afla în gara. Din fericire, prestația lui Emanuele a fost remarcată de un producător de muzică, iar acesta a înregistrat-o. Acest videoclip l-a făcut pe talentatul muzician foarte popular în rețelele de socializare, aducându-i în cele din urmă un contract foarte profitabil.

Nusret Gökçe

Acest bucătar turc a devenit celebru datorită videoclipurilor în care a gătit foarte pasional carnea . Acum, contul său de Instagram are peste 9 milioane de urmaritori , iar vedete de renume mondial, precum Leonardo DiCaprio, vin in restaurantele sale.

Arshad Khan

Acest vânzător de ceai în vârstă de 18 ani di piața Islamabad a devenit celebru peste noapte, când un fotograf a postat pe Instagram o fotografie cu băiatul cu ochi albaștri. Fotografia a strâns imediat mii de like-uri și a atras multă atenție. Acum, Arshad este contractat de o mare agenție de modelling și visează la o carieră ca vedetă.

Philippe Dumas

După ce s-a retras, Philippe a decis să-și împărtășească fotografiile pe popularul site web Reddit. El a întrebat utilizatorii dacă mai este capabil să se alăture industriei modei. Aspectul său neobișnuit a fost apreciat nu numai de utilizatorii rețelei sociale, dar și de agenții. Acum are contracte și și-a îndeplinit în sfârșit visul de a deveni model.

Mike Varshavski

. Mike din New Jersey a devenit celebru datorită contului său de Instagram, unde a postat fotografii cu treburile sale de zi cu zi. Tânărul a fost numit „cel mai sexy doctor în viață” de revista People . În ciuda ofertelor de a deveni model, el preferă să fie medic. Dr. Mike este acum o persoană publică, promovând un stil de viață sănătos și sprijinind organizațiile de caritate

Cindy Kimberly

Această fată a devenit celebră când Justin Bieber și-a postat fotografia pe feedul său și a întrebat-o: „Omg cine este asta? !!!” Fanii lui au găsit-o pe fată. S-a dovedit a fi o studentă de 17 ani din Costa Blanca, Spania. În timpul ei liber, a lucrat ca bonă cu normă part-time. Acum are contracte cu marile agenții de modelling, precum și ședințe foto pentru reviste lucioase

. Sven Otten

După ce acest tânăr a postat un videoclip despre dansul său aprins pe YouTube, acesta a fost vizionat de peste 43 de milioane de oameni din întreaga lume. Acum, acest dansator autodidact din Germania este chipul multor campanii de publicitate și deține o academie de dans

Jeremy Meeks

Jeremy Meeks a fost condamnat în februarie 2015 la 2 ani de închisoare federală. După ce Departamentul de Poliție din Stockton și-a postat poza pe Facebook, utilizatorii de internet l-au poreclit „un detinut frumos”. Când a fost eliberat din închisoare, a primit câteva oferte de modeling și își petrece acum timpul înconjurat de celebrități.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

ASTA NU DISTRIBUIE NIMENI: MISIUNEA MEDICILOR ROMÂNI ÎN ITALIA S-A ÎNCHEIAT CU SUCCES. FELICITARI! 12Horoscop angelic. Află ce înger veghează fiecare zodie în parte 378

Europa se pregătește să iasă din izolare. Cât de mare este riscul? 7Românul umilit şi forţat să lucreze fără odihnă de către angajatorul său din Danemarca a câştigat în instanţă daune morale enorme 5960Mae West: “Vorbesc două limbi: limbajul corpului și engleza” 4627 de fotografii rare cu celebritati de pe care nu ne putem lua privirea 124220 Citate puternice spuse de Keanu Reeves care pot deschide ochii lumii 38721 de momente unice pe care doar iarna avem ocazia sa le vedem 42IGPR: 700 de controale şi peste 100 de dosare penale pentru tăierea ilegală de arbori 915 persoane care au un scris de mână cu adevărat perfect 56
SuperClipuri.com 2021