SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de imagini care arata ce inseamna PERFECTIUNEA!
Perfecţiunea e foarte greu de obţinut, dar uneori poate fi întâlnită în cele mai neaşteptate locuri şi în cele mai simple lucruri. Iată 15 imagini interesante pentru perfecţionişti, dar şi pentru cei care preferă imperfecţiunea.
Pentru unii, perfecţiunea înseamnă pavelele aşezate la milimetru pe trotuar sau modul în care lumina soarelui pică exact într-un anume unghi pe o suprafaţă, creând o imagine unică. Pentru alţii, poate fi o floare cu petalele aliniate într-un model geometric pur.

Oricare ar fi ideea de perfecţiune a fiecăruia dintre noi, fotografiile prezentate de site-ul Bored Panda demonstrează că acest ideal este fascinant.

Prinde răsăritul!

 

Floarea japoneză Phi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Romania o sa construiasca primul spargator de geata de lux!! Acesta o sa fie costruit la Tulcea cu otel romanesc!! 155Reguli, ale oamenilor bogați, care îți vor schimba viața 223

19 femei celebre care desi au imbatranit inca reusesc sa cucereasca milioane de oameni 1157Un test surprinzător care va dezvălui adevărul despre dumneavoastra 27221 Fotografii unde se întâmplă mai multe lucruri decât ar putea părea la prima vedere 3253„Părinte, mama e de vină” – Întâmplarea din care trebuie să învețe toate mamele 1012OFERTĂ INCREDIBILĂ, peste graniţă: Cu cât se cumpără o MIREASĂ în Bulgaria, la târg. 48510 semne că ai mentalitatea frumoasă a lupului singuratic 260200 de fermieri au rămas tăcuţi în timpul unei licitaţii, pentru ca un tânăr să poată răscumpăra ferma familiei sale 173713 tendințe vestimentare amuzante care erau cumva obișnuite 156
SuperClipuri.com 2021