SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Două CĂLUGĂRIŢE au cheltuit 500.000 de dolari în CAZINOURI, după ce i-au furat din donaţii şi taxe de şcolarizare
Două călugăriţe care au predat la şcoala catolică Saint James, din oraşul Torrance, de lângă Los Angeles au deturnat timp de 10 ani fondurile în care se aflau donaţiile şi taxele plătite de elevi. Banii, aproape 500.000 de dolari au fost cheltuiţi pe jocurile de noroc din cazinouri. Deşi poliţia a fost sesizată, călugăriţele nu vor fi judecate, pentru că plângerile au fost retrase.

Călugăriţele de la o şcoală catolică din California au recunoscut că au deturnat 500.000 de dolari, pe care i-au cheltuit în cazinourile din Los Angeles, relatează BBC.

Surorile Mary Kreuper and Lena Chang care au declarat că sunt cele mai bune prietene, şi-au recunoscut fapta şi au povestit cum au reuşit să o ascundă timp de 10 ani: depuneau cecurile care acopereau taxele elevilor şi cecurile cu donaţii într-un cont separat.Mary Kreuper a fost directoarea şcolii timp de 29 de ani, iar Lena Chang a lucrat ca profesoară 20 de ani. Cele două au furat banii într-un deceniu pentru a-i cheltui în călătorii şi cazinouri.

Arhiepscopia din Los Angeles a declarat că frauda a fost descoperită la un audit realizat după pensionarea celor două călugăriţe. „Această chestiune ne-a atras atenţia în timpul revizuirilor financiare realizate după schimbarea directoarei”, a spus un purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei din Los Angeles, adăugând că este o rutină să fie efectuată o astfel de revizuire după retragerea conducerii. Călugăriţele s-au pensionat anul acesta. Purtătorul de cuvânt a anunţat că măicuţele şi-au cerut scuze pentru furt şi au cooperat la investigaţie. „Sora Maria Margareta şi sora Lana simt o remuşcare profundă pentru acţiunile lor şi îşi cer iertare”.

Deşi poliţia a fost sesizată în legătură cu acest caz, cele două călugăriţe nu vor fi judecate, întrucât plângerile împotriva lor au fost retrase.

sursa: www.gandul.info

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum arătau 18 miliardari celebri înainte de a fi bogați 81123 de situații pe care doar persoanele care au trecut prin asta le poate înțelege 772

19 fotografii care vor dezvălui câteva adevăruri despre această lume 56Cum se folosesc ceapa si prazul pentru a scapa de monturi: 90215 trucuri care vă vor ajuta să pierdeți in greutate aproape fără efort 1345Cum s-a trait in Romania in anii ’70- ’80? Cine spune ca se murea de foame si nu aveam nimic va minte!!! 14014Studiile arată că pomii au sentimente! 6618 fotografii care ne arata cat de departe pot merge cu autoirnonia unele persoane 3320 de invenții pe care o sa le vrei imediat cum le vezi 1411Cele mai emoționante sculpturi din lume dedicate mamelor! 197
SuperClipuri.com 2021