SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Pe dinafara arata senzational, dar stai sa vezi cum este inauntru! Pretul este pe masura
Pentru cei care viseaza sa se plimbe cu rulota prin alte tari, aceasta ar fi cea mai tare varianta.

Elysium este o caravana de lux in care spatiul nu reprezinta o problema asa cum se intampla de obicei in autovehiculele special construite pentru campare. Pe langa bucataria obisnuita, rulota are televizor de 75inch, semineu si dus inteligent!

Elysium are o lungime de aproape 14 metri, are jacuzzi pe acoperisi unde se gaseste si un mic elicopter cu 2 locuri! Avand asemenea facilitati, pretul este unul urias – 2.5 milioane de dolari!

Compania Furrion din SUA a fost cea care a creat aceasta caravana: „Am vrut sa prezentam ce are Furrion de oferit la primul nostru CES si Elysium face exact asta. Nu este doar un vehicul de lux, dar ne permite sa ne aratam si alte produse intr-un mediu prietenos” a declarat Matt Fidler, seful departamentului de marketing al companiei.

Citeste si: De ce trebuie să respecți un Rac

Zodia Rac este considerata aproape perfecta. Merita tot respectul pentru ca tot ce obtine in viata o face prin munca proprie. Acest nativ este un exemplu pentru majoritatea dintre noi.

Racul are o fire destul de complexa. Pare timid la prima vedere, insa este destul de vehement atunci cand trebuie. Calitatile sale se pot schimba usor in defecte, fapt pentru care e bine sa il tratezi cu respect si sa nu il sicanezi din orice motiv.

Este imprevizibil si oscilant in ceea ce priveste viata sociala, insa extrem de sarguincios cand isi ia angajamente uriase. Este atasat de familie si extrem de fidel partenerului de viata.

Nu insista asupra aspectelor sensibile din viata unui Rac
Isi impartaseste cu usurinta simtamintele si reuseste sa capteze atentia tuturor prin felul sau de a fi. Are carisma si poate oricand sa tina prelegeri in public. Niciodata nu isi face strategii inainte de a vorbi ca sa dea bani, ci spune totul din suflet.

Spontaneitatea lui este esentiala in situatii incurcate. Daca nu ai idee cum sa iesi dintr-un bucluc, apeleaza la ingeniozitatea acestei zodii de apa. Racul face conexiuni mentale impresionante si trage concluzii fara a trece faptele prin prisma unei ratiuni implacabile.

Reuseste sa vada cu ochii inimii ceea ce altii vad cu ochii minti, un lucru foarte rar intalnit. Doar Fecioarele mai au aceasta abilitate, sa-i zicem extrasenzoriala.

Este creativ si sensibil. Poate fi jignit usor, cu o singura privire, cu un simplu gest. Pentru Rac, a-l respecta inseamna ai accepta chichitele si a nu-l judeca. Nu suporta intrebari insinuante si nu va ierta nicio persoana care intra cu bocancii in viata sa.

E suficient de deschis incat sa vorbeasca singur. Considera ca daca nici dupa ce isi pune viata pe tava, cei din jur nu inceteaza cu intrebarile, este nerespectat.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 fotografii înfiorătoare care ne-au dat senzatii ciudate 344Am învățat aceste 6 trucuri in școală și încă le folosim! 1176

11 benzi desenate extrem de amuzante care ne arata cum se schimbă viața după 25 de ani 3914 celebrități care se cunosc de la o vârstă fragedă și în sfârșit au reușit să se îndrăgostească 116Un fotograf american ne prezinta cum se desfasoara lucrurile în spatele scenelor , pentru a ne dovedi că toți dintre noi putem realiza o capodoperă 174Cele mai populare 12 trucuri culinare ale Internetului! Trebuie sa le incerci 209De la Dragoste la Ură e un singur pas...VIDEO 74712 Citate extraordinare spuse de legendara Elizabeth Taylor 34010 lucruri ascunse pe care publicul larg nu le știe 1962Ce se întâmplă atunci când îmbrățișezi cu tot sufletul 432
SuperClipuri.com 2021