SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acesta este Ziona Chana, bărbatul cu 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți
Sunt bărbați cărora le este greu să facă față și unei singure soții, însă un indian a reușit o performanță spectaculoasă. Numele lui este Ziona Chana, are 72 de ani și se poate mândri că are cea mai numeroasă familie din lume.

Ziona Chana, în vârstă de 72 de ani, se poate mândri cu faptul că are cea mai numeroasă familie din lume. El are 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți, în total 166 de membri. Aceștia trăiesc împreună, într-o casă imensă din satul Baktawng.

Povestea lui Ziona Chana

Tatăl său a fost fondatorul sectei creștine „Chana Pawl” care are în prezent peste 2000 de adepți, care sunt faimoși pentru faptul că sunt tâmplari și poligami.

Acum, Ziona este liderul acestei secte și este un adevărat exemplu pentru comunitatea sa, mai ales că s-a căsătorit cu 10 femei într-un singur an. Este impresionant faptul că nicio femeie nu a fost silită să se căsătorească cu Ziona, ci el chiar le-a curtat pe toate în parte, în mod tradițional.

Adepții sectei privesc poligamia cu seriozitate, iar Ziona și soțiile lui sunt un exemplu în comunitate, al cărei lider este, evident, Ziona. De altel, bărbatul este campionul absolut la căsătorii: s-a căsătorit cu 10 femei într-un singur an!

Niciuna dintre femei nu a fost forțată să se căsătorească, iar Ziona le-a curtat pe fiecare în mod tradițional. Una dintre soțiile lui, Rinkmini, spune că Ziona s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o prin sat, iar ea s-a simțit flatată.

„Este cel mai frumos bărbat din sat”, a spus ea. Cererea în căsătorie n-a întârziat, iar acum Rinkmini este una dintre cele 39 de soții.

Familia este extrem de organizată

Astfel, la 71 de ani, Ziona este mândru că are cea mai numeroasă familie din lume. Bărbatul are 39 de soții, 97 de copii și 33 de nepoți. Cu toții locuiesc împreună, într-o casă cu 4 etaje și 100 de camere.

Casa este denumită Chhuan That Run, „Casa Noii Generații”

Ziona ocupă un dormitor la parter, iar femeile își petrec noaptea cu el pe rând, după un calendar prestabilit. De asemenea, opt soții sunt mereu „la post” pentru a-l ajuta pe soț la diverse treburi de-a lungul zilei.

Familia este organizată cu o disciplină aproape militară. Prima dintre soții, Zathiangi, coordonează treburile tuturor celorlalte femei, precum curățenia, spălatul rufelor și gătitul.

Într-o singură zi, familia consumă 90 de kilograme de orez și 60 de kilograme de carne.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Femeile gravide, care suferă de greață vor avea, cel mai probabil, copii inteligenți, potrivit cercetărilor actuale 3297 descoperiri accidentale care i-au transformat din oameni obișnuiți in milionarii 269

10 lucruri mai puțin știute despre fluviul Dunărea. Nostradamus, în urmă cu 500 de ani amintea despre acesta apă curgătoare în catrenele sale 805Incredibil ! O mama a nascut 16 MINUNI care au venit pe aceasta lume toti odata ! Asa ceva NU s-a mai vazut niciodata ! - VIDEO 7655VIDEO: Preot amendat de poliţişti cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii. Enoriaşă scandalizată: „Mi-a murit şi mie soţul, să nu-l pomenesc?" 504O melodie foarte frumoasa ! Au readus la viata o melodie veche de 4 decenii. Versiunea lor ? Pur si simplu superba ! - VIDEO 6641418 persoane a căror logică sparge toate limitele 3210 moduri prin care mass-media ne manipulează zilnic 108119 cupluri celebre din lumea filmului care s-au reunit dupa zeci de ani de dragul fanilor 58414 exemple care dezvăluie esența logicii masculine și feminine 141
SuperClipuri.com 2022