SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Turnurile Retelelor 5G din Olanda si Mare Britanie DISTRUSE de Protestatari
Turnuri 5G pentru retelele 5G din Olanda si Marea Britanie au fost distruse de protestatari care se opun acestei tehnologii, aceasta fiind o escalare a manifestatiilor pasnice de pe internet, si arata iar cat de mult pot fi manipulati unii oameni de minciunile de pe internet.

Saptamana trecuta aflam ca turnurile 5G din Marea Britanie erau distruse de catre oameni care cred ca tehnologia 5G este periculoasa, iar acum boala ajunge si in Olanda, acolo unde alti oameni au facut acelasi lucru, si probabil ca lucrurile vor continua in alte tari din Europa.

4 turnuri de telefonie mobila 5G au fost distruse in Olanda in ultima saptamana, infractorii din spatele atacurilor lasand in urma mesaje specifice campaniilor menite sa opreasca evolutia retelelor de telefonie mobila spre cele 5G, mesajele fiind identice cu propaganda de pe internet.

In Olanda si Marea Britanie exista diverse grupuri care se opun lansarii retelelor 5G fie pentru ca afecteaza sanatatea oamenilor, fie pentru ca afecteaza securitatea datelor, si ultimul motiv e prostie pura din moment ce tehnologia 5G rezolva multe vulnerabilitati de securitate a retelelor 4G.

“Câteva turnuri de emisie celulară olandeză au fost avariate de incendiu sau sabotaj în săptămâna trecută de către adversarii unei lansări a unei noi rețele de telecomunicații 5G. O serie de grupuri din Țările de Jos s-au opus apariției 5G de ceva vreme, în cea mai mare parte din motivele de îngrijorare a faptului că radiourile pot afecta sănătatea umană. Alții se tem că tehnologia ar putea încălca confidențialitatea.”

Realitatea este ca unii oameni sunt pur si simplu speriati de 5G si manipulati sa reactioneze asa(desigur ca exista si alte motive), in timp ce altii sunt platiti pentru a-i manipula pe ceilalti care sa comita acte de acest gen, iar toate aceste lucruri nu se intampla de acum, ci de foarte mult timp, cu repetitivitate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Totul se întâmplă cu un motiv: Coincidențele nu există! 246Mihai Voropchievici și vârsta reală a zodiilor. Legătura dintre constelații și vârsta sufletului 237

20 de animale de companie care si-au gasit cele mai inedite locuri in care sa se odihneasca 1220Uite ce face Cea mai Puternica Femeie din lume...VIDEO 131320 de fotografii care par a fi de pe o altă planetă 2417Un studiu recent ne arata cât de mult timp pierdem cu activitatile zilnice din viața noastră 2610 Animale cu adevărat unice despre care este greu de crezut că există în realitate 554Iti sangereaza mereu gingiile și rănile ți se vindecă greu? Uite ce ți se întâmplă în corp 29010 lucruri ciudate din școli care sunt total normale în unele locuri 52520 de coincidente inventate de univers care au uimit intreaga lume 176
SuperClipuri.com 2022