SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Turnurile Retelelor 5G din Olanda si Mare Britanie DISTRUSE de Protestatari
Turnuri 5G pentru retelele 5G din Olanda si Marea Britanie au fost distruse de protestatari care se opun acestei tehnologii, aceasta fiind o escalare a manifestatiilor pasnice de pe internet, si arata iar cat de mult pot fi manipulati unii oameni de minciunile de pe internet.

Saptamana trecuta aflam ca turnurile 5G din Marea Britanie erau distruse de catre oameni care cred ca tehnologia 5G este periculoasa, iar acum boala ajunge si in Olanda, acolo unde alti oameni au facut acelasi lucru, si probabil ca lucrurile vor continua in alte tari din Europa.

4 turnuri de telefonie mobila 5G au fost distruse in Olanda in ultima saptamana, infractorii din spatele atacurilor lasand in urma mesaje specifice campaniilor menite sa opreasca evolutia retelelor de telefonie mobila spre cele 5G, mesajele fiind identice cu propaganda de pe internet.

In Olanda si Marea Britanie exista diverse grupuri care se opun lansarii retelelor 5G fie pentru ca afecteaza sanatatea oamenilor, fie pentru ca afecteaza securitatea datelor, si ultimul motiv e prostie pura din moment ce tehnologia 5G rezolva multe vulnerabilitati de securitate a retelelor 4G.

“Câteva turnuri de emisie celulară olandeză au fost avariate de incendiu sau sabotaj în săptămâna trecută de către adversarii unei lansări a unei noi rețele de telecomunicații 5G. O serie de grupuri din Țările de Jos s-au opus apariției 5G de ceva vreme, în cea mai mare parte din motivele de îngrijorare a faptului că radiourile pot afecta sănătatea umană. Alții se tem că tehnologia ar putea încălca confidențialitatea.”

Realitatea este ca unii oameni sunt pur si simplu speriati de 5G si manipulati sa reactioneze asa(desigur ca exista si alte motive), in timp ce altii sunt platiti pentru a-i manipula pe ceilalti care sa comita acte de acest gen, iar toate aceste lucruri nu se intampla de acum, ci de foarte mult timp, cu repetitivitate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cinci eleve din Iaşi au avut o idee genială. Rețeta veche de aproape două veacuri a unei personalități istorice le-a adus un premiu internaţional 518Imagini APOCALIPTICE ?! Camerele de supraveghere au filmat cel mai tragic eveniment din istoria tarii ! E groaznic sa vezi asa ceva.. - VIDEO 31012

10 trucuri geniale prin care să îți controlezi corpul în situații de criză: 1661VIDEO Polițist filmat cum bate un bărbat pe stradă. Poliția Capitalei anunță că agentul va fi cercetat 1615 imagini care ne arata cum este simpla fericire omenească într-o relație 1117Taranca de la Coada VACII a ajuns in AMERICA , a uitat limba Romana si acum ataca toti ROMANII !!! Fi-Mi-Ar Scarba !!! 1454810 haine ciudate pe care nu ar trebui sa le iei nici gratis! Cine cumpără așa ceva? 510CTP, despre tăierile de salarii la demnitari: Ludovic Orban joacă într-o piesă. E haiduc, prietenul poporului, taie de la boieri 246 lucruri pe care numai 2 persoane din lume le cunosc 2081Sculpturile lui Brancusi expuse la Muzeul De Arta Moderna Din New York!!! 55
SuperClipuri.com 2021