SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

TANCURILE RUSEŞTI topite de ARMA LASER a României, în 1968.

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere:

La sfârşitul lunii august, anul 1968, conform unor date ale Securităţii, la graniţele României fuseseră masaţi 235.000 de soldaţi sovietici, ce făceau parte din comandamentele Odessa, Lvov şi Kiev.

Situaţia era tensionată şi regimul lui Nicolae Ceauşescu era în alertă din cauza pericolului venit dinspre URSS. După invadarea Cehoslovaciei era larg răspândită ideea că România este următoare pe listă.

 

În noaptea de 21 spre 22 noiembrie 1968, Bucureştiul primea o telegramă de la Ministerul de Externe al Marii Britanii, care anunţa că ţara noastră era vizată de un atac de amploare din partea trupelor Pactului de la Varşovia. Până la urmă, URSS a renunţat la intenţiile sale, dar în urma acelei situaţii a apărut o legendă în care se spune că ruşii ar fi cedat după ce armata română ar fi topit câteva tancuri inamice cu o armă laser extrem de puternică.

Teoria pare de domeniul fantasticului, având în vedere tehnica militară inferioară care se afla şi atunci în dotarea armatei române. Totuşi, există multe voci care au ajutat la propagarea acestui subiect.

Conform mistere-romania.info, nu există un martor care să declare că arma a existat cu adevărat, dar se zvoneşte că ea putea genera baraje de sarcini electrice şi nu putea fi detectată sau anihilată de niciun sistem de apărare existent la acea dată.

Anumite surse independente au transmis că această armă a topit câteva tancuri şi un avion sovietic în 1968, dezvoltând o temperatură cuprinsă între 15.000 şi 20.000 de grade Celsius. Dată fiind situaţia şi mergând pe firul proverbului care spune că nu iese fum fără foc, putem specula că în acel moment ceva s-a întâmplat la graniţele ţării şi este posibil să fi existat o armă secretă puternică a regimului Ceauşescu, chiar dacă nu era vorba despre un laser devastator.


Categorie: Interesant Videoul a fost incarcat pe 30 January, 2022
Mai multe video de pe site

12 adevăruri descoperite care vă vor pune serios mintea la contributie 155319 fotografii care s-au transformat în epopee eșuate 1268

Fotografii document. Cum arăta lumea în timpul pandemiei de gripă spaniolă din 1918. Asemănări cu pandemia de coronavirus de azi 5020 de fotografii amuzante care ne arata cu ce probleme se confrunta oamenii inalti in fiecare zi 527Aceste fotografii surprind frumusețea unică a oamenilor Albino, iar noi nu avem dreptul sa ii judecam! 7799 lucruri care se întâmplă în corpul tău dacă începi să mânânci 2 ouă pe zi 240418 cupluri ale caror poze depasesc cu mult orice situatie amuzanta intalnita 3024Cum sa faci diferenta intre parfum si apa de toaleta, un mic truc pe care toata lumea trebuie sa il stie 10520 de oameni care nu au deloc situatia sub control 192819 fotografii care arată luptele prin care trec zilnic persoanele scunde 642
SuperClipuri.com 2023