SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

TANCURILE RUSEŞTI topite de ARMA LASER a României, în 1968.

Ti-a placut acest Video ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Descriere:

La sfârşitul lunii august, anul 1968, conform unor date ale Securităţii, la graniţele României fuseseră masaţi 235.000 de soldaţi sovietici, ce făceau parte din comandamentele Odessa, Lvov şi Kiev.

Situaţia era tensionată şi regimul lui Nicolae Ceauşescu era în alertă din cauza pericolului venit dinspre URSS. După invadarea Cehoslovaciei era larg răspândită ideea că România este următoare pe listă.

 

În noaptea de 21 spre 22 noiembrie 1968, Bucureştiul primea o telegramă de la Ministerul de Externe al Marii Britanii, care anunţa că ţara noastră era vizată de un atac de amploare din partea trupelor Pactului de la Varşovia. Până la urmă, URSS a renunţat la intenţiile sale, dar în urma acelei situaţii a apărut o legendă în care se spune că ruşii ar fi cedat după ce armata română ar fi topit câteva tancuri inamice cu o armă laser extrem de puternică.

Teoria pare de domeniul fantasticului, având în vedere tehnica militară inferioară care se afla şi atunci în dotarea armatei române. Totuşi, există multe voci care au ajutat la propagarea acestui subiect.

Conform mistere-romania.info, nu există un martor care să declare că arma a existat cu adevărat, dar se zvoneşte că ea putea genera baraje de sarcini electrice şi nu putea fi detectată sau anihilată de niciun sistem de apărare existent la acea dată.

Anumite surse independente au transmis că această armă a topit câteva tancuri şi un avion sovietic în 1968, dezvoltând o temperatură cuprinsă între 15.000 şi 20.000 de grade Celsius. Dată fiind situaţia şi mergând pe firul proverbului care spune că nu iese fum fără foc, putem specula că în acel moment ceva s-a întâmplat la graniţele ţării şi este posibil să fi existat o armă secretă puternică a regimului Ceauşescu, chiar dacă nu era vorba despre un laser devastator.


Categorie: Interesant Videoul a fost incarcat pe 30 January, 2022
Mai multe video de pe site

15 imagini istorice, pe care privindu-le, ți se va tăia respirația! 121622 de persoane care cu siguranta stiu cum sa atraga toata atentia 81

Barbatul mustra cainele vinovat, dar nu se astepta la adorabilul „te rog sa ma ierti" de la final.. VIDEO 29224 de lucruri iesite din comun pe care le puteti veți vedea numai în Rusia 222820 de fotografii care sunt definiția unei zile proaste 7359 armate ale lumii unde disciplina este foarte stricta 1091Secretele Israelului − ce înseamnă firul roșu de la mână stângă 3796Ce este LUNGA‚ si FEMEILE vor sa o VADA‚? Raspunsul lor te vor face sa razi in hohote! Vezi VIDEO... 38994Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!” 552Un loc de poveste din Romania!! Țara morilor de apă de la Rudăria!!! 49
SuperClipuri.com 2022