SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

(VIDEO)O căţeluşă lăsată să moară, a născut legată şi şi-a îngrijit puii zile în şir, până a fost găsită
Povestea acestei căţeluşe care a fost lăsată să moară, dar care a născut legată de un copac, cu siguranţă te va emoţiona până la lacrimi.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 113 membri
Înscrie-te în grup
 

 

Dând dovadă de o cruzime ieşită din comun, un bărbat şi-a legat căţeaua gestantă de un copac din pădure şi a lăsat-o să-şi găsească sfârşitul.

Pur şi simplu nu l-a interesat că patrupeda era gestantă şi urma să nască.

Când căţeluşa a rămas gestantă, proprietarul său a decis că nu vrea să mai aibă grijă de ea sau de puii ei. Drept urmare a recurs la cel mai inuman gest.

În loc să-i găsească o locuinţă nouă sau să o ducă la un adăpost, acesta a legat-o de un copac dintr-o pădure situată în apropierea oraşului Nauplion, Grecia.

Astfel a fost găsită căţeluşa în pădure

Deşi era abandonată într-o pădure aflată în mijlocul pustietăţii, singură şi legată de un copac, în cele din urmă patrupeda a adus pe lume patru pui.

Cumva, căţeluşa nu numai că a supravieţuit, dar a reuşit să-şi ţină puii în viaţă timp de câteva zile. Fără mâncare, apă sau adăpost!

Căţeluşa a născut legată de un copac

Iubitorii de animale au aflat despre căţeluşa care a născut legată de copac

Salvatorii au aflat despre povestea ei de la câţiva săteni din apropiere, care au văzut-o întâmplător.

Aceştia au mers rapid la faţa locului pentru a o lua atât pe ea cât şi pe căţeluşii proaspăt veniţi pe lume.

Din păcate, unul dintre pui era mult prea slăbit şi nu a putut rezista calvarului.

a născut legată

Dar, mulţumită dragostei şi îngrijirii echipei de salvare, ceilalţi trei căţeluşi şi mama lor au început să-şi recapete sănătatea.

Toţi se descurcă minunat acum. Sunt la fel de năzdravani şi drăgălaşi pe cât te aştepţi să fie orice căţeluş.

Toată lumea speră ca proprietarul iniţial să fie prins şi pedepsit pentru cruzime asupra animalelor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de animale de companie care si-au gasit cele mai inedite locuri in care sa se odihneasca 122015 fotografii la care trebuie să te uiți de două ori pentru a le intelege 3872

Cum s-au schimbat acesti 15 cântăreți iconici de-a lungul anilor 4816 tatuaje care au primit o a doua viață, iar rezultatele sunt izbitoare 191La 2 zile după ce și-a îngropat soțul a intrat pe laptopul lui. Atunci a înțeles totul. S-a prăbușit 431310 Lucruri pe care le folosim zi de zi si care nu ar trebui să fie ridicate de la sol 1595Rareş Bogdan jigneşte grosolan românii din Diaspora: Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate care s-au întors în ţară 71914 cele mai controversate lucruri găsite vreodată pe Google Maps 7227 lucruri uimitoare pe care le puteți face cu telefonul dvs. smartphone 1535Premierul a făcut anunțul. Când se vor întoarce elevii la școală? 30
SuperClipuri.com 2022