SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

(VIDEO)O căţeluşă lăsată să moară, a născut legată şi şi-a îngrijit puii zile în şir, până a fost găsită
Povestea acestei căţeluşe care a fost lăsată să moară, dar care a născut legată de un copac, cu siguranţă te va emoţiona până la lacrimi.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 113 membri
Înscrie-te în grup
 

 

Dând dovadă de o cruzime ieşită din comun, un bărbat şi-a legat căţeaua gestantă de un copac din pădure şi a lăsat-o să-şi găsească sfârşitul.

Pur şi simplu nu l-a interesat că patrupeda era gestantă şi urma să nască.

Când căţeluşa a rămas gestantă, proprietarul său a decis că nu vrea să mai aibă grijă de ea sau de puii ei. Drept urmare a recurs la cel mai inuman gest.

În loc să-i găsească o locuinţă nouă sau să o ducă la un adăpost, acesta a legat-o de un copac dintr-o pădure situată în apropierea oraşului Nauplion, Grecia.

Astfel a fost găsită căţeluşa în pădure

Deşi era abandonată într-o pădure aflată în mijlocul pustietăţii, singură şi legată de un copac, în cele din urmă patrupeda a adus pe lume patru pui.

Cumva, căţeluşa nu numai că a supravieţuit, dar a reuşit să-şi ţină puii în viaţă timp de câteva zile. Fără mâncare, apă sau adăpost!

Căţeluşa a născut legată de un copac

Iubitorii de animale au aflat despre căţeluşa care a născut legată de copac

Salvatorii au aflat despre povestea ei de la câţiva săteni din apropiere, care au văzut-o întâmplător.

Aceştia au mers rapid la faţa locului pentru a o lua atât pe ea cât şi pe căţeluşii proaspăt veniţi pe lume.

Din păcate, unul dintre pui era mult prea slăbit şi nu a putut rezista calvarului.

a născut legată

Dar, mulţumită dragostei şi îngrijirii echipei de salvare, ceilalţi trei căţeluşi şi mama lor au început să-şi recapete sănătatea.

Toţi se descurcă minunat acum. Sunt la fel de năzdravani şi drăgălaşi pe cât te aştepţi să fie orice căţeluş.

Toată lumea speră ca proprietarul iniţial să fie prins şi pedepsit pentru cruzime asupra animalelor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 personaje Disney care provin din oameni reali 125Acest cantec MINUNAT este pentru toti romanii PLECATI in strainatate ! 40501

20 de alimente pe care le păstrăm în frigider chiar daca nu este nevoie 1330Modelul Suediei - fără carantină - dă rezultate 723 de fotografii care ne arată cum este să iti găsești dragostea vieții tale 291O profesoara a dansat provocator la Balul Absolventilor. Miscarile ei le-a aprins imaginatia elevilor. Petrecerea s-a terminat cu scandal 2573Ce spirit de animal ai, în funcție de semnul zodiacal 526Un copil român este cel mai bun pianist din lume. Toată tara ar trebui să-l aplaude in picioare 677Este femeie de serviciu la Facultatea de Muzică, cu toate că are diplomă de master în robotică 593220 de situații nepotrivite pe care nu ați vrea să le intalniti niciodata 1791
SuperClipuri.com 2022