SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Sufletele pereche pe termen scurt. De ce apar in viata noastra
Oamenii apar in calea noastra pentru un motiv, un sezon sau o viata. La inceput, poate fi dificil sa determini natura si scopul unei relatii. Poate ca aceste descrieri vor ajuta intr-o oarecare masura sa clarifice misterul.

De obicei acest lucru se intampla pentru a raspunde unei nevoi care a fost exprimata. Aceasta persoana vine sa ne ajute intr-o dificultate, rolul sau fiind de a oferi indrumare si sprijin indiferent de cat de scurt este timpul pe care il petrece alaturi de noi. Poate ca vine sa ne deschida ochii, sa ne ajute sa vedem lucrurile altfel, sa aduca mai multa bunatate si speranta in viata noastra. Scopul sau mai este de a reactiva o virtute in noi pentru a ne ajuta fizic, emotional, mental sau spiritual.

O persoana care vine in viata noastra pentru un motiv este precum un inger trimis de Dumnezeu intr-un moment mai putin frumos pentru ca avem nevoie de ea. Apoi, fara avertisment, de obicei, atunci cand ne asteptam mai putin, aceasta persoana spune sau face ceva pentru a pune capat relatiei. Uneori, pur si simplu, pleaca. Uneori, se comporta asa cum noi nu ne dorim si ne determina pe noi sa punem capat relatiei. Ceea ce noi trebuie sa intelegem este ca misiunea acestei persoane a fost indeplinita si, prin urmare, este timpul sa ii oferim permisiunea de a pleca. Aceasta poate fi o perioada dificila pentru ca de multe ori nu intelegem de ce trebuie sa ne spunem ramas bun sau ca lectia nu a fost invatata/ scopul nu a fost indeplinit.

In momentul in care oamenii vin in viata noastra pentru un sezon…

De obicei acest lucru se intampla pentru ca a venit randul nostru sa impartasim, sa crestem sau sa invatam cu aceasta persoana. Ea ne poate aduce multa bucurie si ne poate ajuta sa fim fericiti cu adevarat. Ne poate determina sa incercam lucruri noi, lucruri pe care nu le-am fi incercat niciodata – ajutandu-ne sa iesim din zona de confort si sa fim mult mai creativi. Adesea, aceasta persoana este considerata mentor sau instructor si are rolul de a ne deschide mintea la idei si dimensiuni noi.

Relatiile de o viata ne prezinta provocari si lectii pentru dezvoltare. Nu doar partenerii de cuplu se incadreaza in aceasta categorie, ci si parintii, fratii si prietenii pe termen lung. Aceste persoane ne aduc dragoste, rabdare, iertare, generozitate, compasiune – acele virtuti pe care le construim o viata pentru a mentine echilibrul emotional. Treaba noastra este sa fim deschisi si receptivi la lectii si sa iubim persoana care ne invata lectia. Unele persoane pot fi foarte blande, altele ne pot provoca probleme. Ca exemplu: Simti ca o persoana este adusa in viata ta ca sa te innebuneasca… la urma urmei, poti invata multe despre iertare si rabdare.

Ce trebuie sa retinem: nicio relatie nu apare accidental si nici nu are un sfarsit final. Totusi, cei pe care ii intalnim acum vor aparea in viata noastra din nou la un moment dat din alte motive.

sursa: kudica.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Medic: Doctorii să nu mai prescrie chimioterapie. Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale. Citostaticele sunt medicamente din care se câștigă „foarte mult” 41509 lucruri greu de crezut practicate de egiptenii antici 4443

Ionela abia a ajuns la servici. Fix din prima zi la noul birou, șefa ei i-a aruncat un pahar de apă în față, apoi i-a vărsat cafeaua pe pantaloni și a chinuit-o cat a putut de tare ,a suportat-o.. 15985 metode prin care să scapi de „dispoziția proastă” în doar 5 minute 398Incredibil ! Acest Caine extrem de Talentat poate balansa orice lucru pe capul sau.. Nu ai mai Vazut asa Ceva.. VIDEO 191"MOCĂNIȚA ÎN POVESTEA IERNII!” Clipul care a uimit intreaga lume si a prezentat istoria unui tren pe care toti il stiu!!! 126Artistul arată trecutul, prezentul și viitorul a șapte orașe urbane într-o singură imagine și rezultatele sunt uimitoare 8818 proiecte uimitoare care ar transforma orice oraș intr-un loc grozav 361Soldații nostri fac drifturi cu tancurile pe gheață! De ce se acordă o importanță atât de mare zonei Arctice? 135Imnul României se aude la Glasgow! Felicitari echipei noastre de canotaj pentru marea performanta!! 84
SuperClipuri.com 2021