SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

CONFIRMAT. Ministrul care a spus că noul virus este o ”pedeapsă” pentru homosexualitate, testat POZITIV
Ministrul Sănătății din Israel a fost testat pozitiv pentru Covid-19, după ce luna trecută a spus că noul virus este o ”pedeapsă” pentru homosexualitate, relatează presa internațională.

Potrivit The Times of Israel, Yaakov Litzman, 71 de ani, a fost acuzat căa încălcat propriile recomandări de distanțare socială pentru a continua să meargă la rugăciuni. De asemenea, ministrul, care conduce partidul ultraortodox Iudaismul Unit al Torei, ar fi fost văzut rugându-se acasă cu un alt membru hasidic Gur la trei zile după ce ceremoniile religioase în spații închise au fost interzise.

Yaakov Litzman și soția s-au îmbolnăvit de Covid-19. Luna trecută, vorbind de originea bolii Covid-19, ministrul Sănătății a spus că ”este o pedeapsă divină împotriva homosexualității”. Potrivit Hotnews, el a votat în 2016 împotriva legalizării parteneriatelor civile pentru persoanele de același sex.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

28 de fotografii extrem de amuzante surprinse in timpul nuntii 28319 fotografii fascinante cu produse sub microscop, nu o sa iti vina sa crezi ce ascund defapt 149

Cea mai frumoasa tema de vacanta data de o invatatoare din Romania 234Te sperie facturile? Cum să faci CĂLDURĂ în casă fără să porneşti caloriferele 20420 de cupluri care ne dovedesc ca iubirea adevărată poate trăi pentru totdeauna 1852Iată ce se va întâmpla dacă plasați o bucată de lămâie lângă patul dumneavoastra 1225Aceste fotografii din lumea sportului, luate exact la momentul POTRIVIT te vor face sa razi cu lacrimi :)))) Nu rata acest VIDEO 178613 Semne că sunteți mult mai inteligent decât credeți 1878Orice persoana a ascultat-o macar o data-n viata. Aceasta este cea mai relaxanta melodie din istorie ! Distribuie mai departe - VIDEO 2743316 Invenții care vă vor duce în viitor 161
SuperClipuri.com 2021