SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

CONFIRMAT. Ministrul care a spus că noul virus este o ”pedeapsă” pentru homosexualitate, testat POZITIV
Ministrul Sănătății din Israel a fost testat pozitiv pentru Covid-19, după ce luna trecută a spus că noul virus este o ”pedeapsă” pentru homosexualitate, relatează presa internațională.

Potrivit The Times of Israel, Yaakov Litzman, 71 de ani, a fost acuzat căa încălcat propriile recomandări de distanțare socială pentru a continua să meargă la rugăciuni. De asemenea, ministrul, care conduce partidul ultraortodox Iudaismul Unit al Torei, ar fi fost văzut rugându-se acasă cu un alt membru hasidic Gur la trei zile după ce ceremoniile religioase în spații închise au fost interzise.

Yaakov Litzman și soția s-au îmbolnăvit de Covid-19. Luna trecută, vorbind de originea bolii Covid-19, ministrul Sănătății a spus că ”este o pedeapsă divină împotriva homosexualității”. Potrivit Hotnews, el a votat în 2016 împotriva legalizării parteneriatelor civile pentru persoanele de același sex.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 poze cu pisici realizate la momentul potrivit 81Era clar că se va ajunge aici 118

25 de imagini care dovedesc că absurditatea este întotdeauna undeva în jurul nostru 476926 de fotografii impresionante care au deranjat Internetul și acum veți ști de ce 2197Cât de repede puteți găsi cifra care lipseșete? Puțini reușesc în mai puțin de 10 secunde! 2386„Sunt femeia de serviciu la scoala unde invata fata mea. Copiii fac mereu glume rautacioase. Intr-o zi i-au aruncat penarul in cosul de gunoi si au zis ca oricum vine mama ta sa arunce mizeria din clasa. m-am dus a doua zi in clasa si nu m-am putut abtine.” Ce a facut femeia in acel moment: 323024 lucruri care ar trebui utilizate în întreaga lume pentru a ne face viața mai ușoară 558Modificări care s-ar putea întâmpla cu corpul dvs. dacă vă ridicați picioarele timp de 20 de minute în fiecare zi 12147 mistere pe care stiinţa nu le poate explica 1029921 de fotografii in care oamenii striga literalmente dupa ajutor 1215
SuperClipuri.com 2022