SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Pasajul Unirii!! Proictul de 900m care a fost realizat in doar 34 de zile!
Se pare ca au fost unele vremuri in care lucrurile in Romania mergeau mai bine decat in multe din tarile dezvoltate de astazi. Orice proiect care se punea pe masa era gata la timpul estimat sau chiar mai devreme. Totul se facea cu cap si se respecta orice proiect indiferent de cat de mult era de munca la el. Totul se facea cu simt de raspundere si nimic nu era luat in batjocora si totul era facut cu simt de raspundere.

Pasajul Unirii din București este un pasaje rutier subteran cu o lungime de 900 de metri dintre care 600 de metri acoperiți care permite trecerea autovehiculelor pe sub Piața Unirii, preluând cele 4 benzi centrale, câte două benzi de pe fiecare sens, ale Bulevardului I.C.Brătianu și iese dincolo de marginea de sud a pieței Unirii în cele patru benzi centrale ale bulevardului Dimitrie Cantemir.

La 6 iunie 1987, ziarele vremii anunțau o nouă realizare a socialismului: inaugurarea Pasajului Piața Unirii, la numai 34 de zile de la începerea lucrărilor de construcție. Dincolo de propaganda specifică perioadei, lucrarea a fost, într-adevăr, finalizată într-un timp-record, chiar dacă operațiunile pregătitoare construcției propriu-zise începuseră cu mai multe luni înainte, astfel că întreaga lucrare a durat 6 luni.

La 29 iunie 2009 Pasajul Unirii a intrat în renovare pentru o perioadă de aproximativ patru luni. Renovarea pasajului a presupus intervenții de ameliorare a stabilității structurii, precum și amenajări conform standardelor europene. În acest timp, circulația s-a desfășurat pe un singur sens în timpul zilei, iar noaptea pasajul a fost închis circulației publice. Pasajul a fost redat circulației la 14 septembrie 2009, înainte de data limită din contract.

Insusi, ministru Constructiilor Industriale si viceprim-ministru al Guvernului, Ion C. Petre s-a mutat pe santier pentru a se asigura ca lucrarile se desfasoara conform proiectului. Suntem curiosi ce alte proiecte o sa mai fie facute atat de repede si sa vedem macar ca se respecta termenele limita.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ignorantele zodiacului. Femeile cărora nu le pasă de nimeni și nimic 36416 fotografii care par a fi obișnuite, dar nu sunt 38

Acesti oameni au avut doar un singur lucru de facut și au eșuat în mod epic 19814 imagini amuzante care ne arata cat de mari sunt diferentele intre femei si barbati 510O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei 5300Cel mai vârstnic pacient din Italia care s-a vindecat de COVID-19 6Era pe punctul de a spune “DA" atunci cand a a vazut ceva in spatele ei. Nunta s-a oprit in secunda urmatoare - VIDEO 7105Talent Extrem de Periculos,era cat pe ce sa...VIDEO 181913 Articole din trecut, a căror funcție este greu de ghicit in prezent 60047 modalități prin care sa opriti iubirea pe care o consumati pe cineva care nu va iubeste 1147
SuperClipuri.com 2022