SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Medicii și asistenții medicali români au ajuns în Italia
Astăzi, în jurul orei 13.00, echipa de medici și asistenți medicali români a ajuns în Italia. 

O echipă formată din zece medici și cinci asistenți români a plecat marți în Italia, în zona Milano, pentru a oferi ajutor în tratarea persoanelor infectate cu coronavirus.

Personalul medical din România, selectat pe bază de voluntariat, va acționa la Milano, timp de 14 zile, sub egida Mecanismului de protecție civilă al Uniunii Europene, în sprijinul sistemului medical italian, în contextul măsurilor de combatere a epidemiei COVID-19.

”Apreciez curajul și gestul de solidaritate din partea medicilor și asistenților medicali români care se alătură colegilor lor italieni într-un moment extrem de dificil. Am încredere în profesionalismul cadrelor sanitare și le doresc mult succes în această misiune”, a afirmat prim-ministrul la îmbarcarea echipei. 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O femeie de 70 de ani a curatat singura 52 de plaje pentru a salva lumea pentru nepotii ei! 265Împușcat mortal după ce a atacat un polițist cu o foarfecă 20

Moment uluitor la „Americanii au talent". Numarul senzational de magie la care nu te saturi sa te uiti.. VIDEO 7460Le-a facut semn FETELOR sa urce in Lamborghini fara sa scoata un CUVANT, dar stai sa vezi ce urmeaza sa faca acestea... 51234Aceste alimente nu ar trebui sa fie consumate inainte de culcare! 511Tren privat! Din Bucuresti până la mare în două ore şi 15 minute, iar un bilet costă 40 de lei 754Dragi părinţi, nu ne dorim lucrurile voastre 315Când şi cum se va termina pandemia de coronavirus? 20920 de motive pentru care Australia este o tara unica in lume 182010 copii care au devenit faimosi in intreaga lume datorită frumuseții lor 56
SuperClipuri.com 2022