SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un copil de 12 ani din Romania este cel mai tanar masterand in IT din istoria Europei!!!!
Copii din Romania sunt extrem de bine pregatiti si foarte bine educati astfel au toate sansele sa devina unii dintre ce mai buni oameni in domeniile in care isi doresc sa profeseze. Spre exemplu o multime de copii de la noi din tara au reusit sa aduca aurul acasa la majoritatea olimpiadelor la care au participat. De la chimie la bilogie si pana la astrologie si robotica romanii nostri sunt premianti la toate olimpiadele. Si nu doar ca au ajuns pe podium ci au si reusit sa castige medaliile de aur.

Acum insa vorbim de un copil de doar 12 ani care a reusit sa devina Cel mai tanar masterand in IT din istoria Europei. Acest copil la doar 10 ani era inscris de mama sa la  cursul de Web Designer, la Asociatia profestionala Swiss Academy.

Datorita varstei copilului, directoarea Swiss Webacademy a refuzat la inceput, propunand mamei sale sa mai aștepte macar inca doi ani. Apoi, vazand determinarea copilului, a acceptat inscrierea, sub forma unei incercari, cu conditia ca va intrerupe frecventa la curs daca nu se va descurca. La mai putin de un an pustiul a devenit unul dintre cei mai buni elevi din grupa sa lasand pe toata lumea fara cuvinte.

La doar 11 ani a inceput sa invete sa realizeze aplicatii cu baze de date web si sa programeze in PhP.

Asadar, a absolvit si a doua parte din primul an ce poate echivala un Masterat Universitar complet, castigand in plus, detasat, locul 1 din clasa sa.
Mai mult, profesorii elvetieni au apreciat ca Petru a realizat cel mai bun proiect de Web Programmer.

Cu siguranta o sa ajunga un mare programator si o sa ne faca pe toti mandri cu aplicatiile p care o sa le gandeasca. Noi ii uram mult succes in cariera ce il asteapta deja cu bratele larg deschise.

Sursa : http://olt.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Citește azi, în cea de-a doua zi de Rusalii, Rugăciunea de mare ajutor pentru iertarea păcatelor credincioșilor 7116 sfaturi simple pe care toata lumea trebuie sa le stie cand merge la cumparaturi 1672

20 de Câini care se ascund în spatele semnului "CÂINE RAU". Te vor ataca feroce cu adorabilitatea lor 26721 de poze in care karma si-a facut aparitia in cel mai neasteptat moment 30020 de fotografii istorice rare care ne prezinta unele fapte mai putin cunoscute ale trecutului nostru 409Era pe punctul de a spune “DA" atunci cand a a vazut ceva in spatele ei. Nunta s-a oprit in secunda urmatoare - VIDEO 7105Cand pleci in strainatate.. Melodia e dedicata special pentru toti ROMANII plecati peste hotare - VIDEO 16361Andreea Marin, prima apariţie oficială cu iubitul consul 884Mii de oameni au mers numai în lenjerie intimă la metrou. Vezi reacţia pasagerilor! 124Jean Constantin un mare artist care inca mai este ascultat!! Cine mai stie aceasta melodie ?! 62
SuperClipuri.com 2022