SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un copil de 12 ani din Romania este cel mai tanar masterand in IT din istoria Europei!!!!
Copii din Romania sunt extrem de bine pregatiti si foarte bine educati astfel au toate sansele sa devina unii dintre ce mai buni oameni in domeniile in care isi doresc sa profeseze. Spre exemplu o multime de copii de la noi din tara au reusit sa aduca aurul acasa la majoritatea olimpiadelor la care au participat. De la chimie la bilogie si pana la astrologie si robotica romanii nostri sunt premianti la toate olimpiadele. Si nu doar ca au ajuns pe podium ci au si reusit sa castige medaliile de aur.

Acum insa vorbim de un copil de doar 12 ani care a reusit sa devina Cel mai tanar masterand in IT din istoria Europei. Acest copil la doar 10 ani era inscris de mama sa la  cursul de Web Designer, la Asociatia profestionala Swiss Academy.

Datorita varstei copilului, directoarea Swiss Webacademy a refuzat la inceput, propunand mamei sale sa mai aștepte macar inca doi ani. Apoi, vazand determinarea copilului, a acceptat inscrierea, sub forma unei incercari, cu conditia ca va intrerupe frecventa la curs daca nu se va descurca. La mai putin de un an pustiul a devenit unul dintre cei mai buni elevi din grupa sa lasand pe toata lumea fara cuvinte.

La doar 11 ani a inceput sa invete sa realizeze aplicatii cu baze de date web si sa programeze in PhP.

Asadar, a absolvit si a doua parte din primul an ce poate echivala un Masterat Universitar complet, castigand in plus, detasat, locul 1 din clasa sa.
Mai mult, profesorii elvetieni au apreciat ca Petru a realizat cel mai bun proiect de Web Programmer.

Cu siguranta o sa ajunga un mare programator si o sa ne faca pe toti mandri cu aplicatiile p care o sa le gandeasca. Noi ii uram mult succes in cariera ce il asteapta deja cu bratele larg deschise.

Sursa : http://olt.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

200 de fermieri au rămas tăcuţi în timpul unei licitaţii, pentru ca un tânăr să poată răscumpăra ferma familiei sale 173910 manevre de condus pe care trebuie să le reții odată pentru totdeauna 3350

15 Oameni a căror zi a fost distrusă de o eroare dramatică 6811 orașe care au facut o schimbare uriasa pentru a salva planeta 689Cum să aflați cine vă urmărește prin telefonul dvs. smartphone 1012Un stilist american transformă peisajele naturii în coafuri ingenioase 32S-a demonstrat ca bunica este cel mai important om din viata copilului. IATĂ EXPLICAȚIA 2371.000 de lei, „taxa de Rai” cerută de un preot pentru o familie săracă lipită 3279910 lucruri care atrag genul opus ca un magnet. Sigur vrei sa le stii! 2359Numai cei mai atenți oameni sunt capabili să găsească toate diferențele în aceste 8 imagini 5388
SuperClipuri.com 2022