SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Avocatii, notarii si executorii judecatoresti, scutiti de Guvern de plata utilitatilor si a chiriei
Guvernul a aprobat luni seara, printr-o hotarare, implementarea normelor privind amanarea obligatiei de plata a facturilor la utilitati si chirie pentru avocati, notari publici si executori judecatoresti pe perioada starii de urgenta."A fost adoptata o hotarare de guvern pentru implementarea normelor de aplicare a prevederilor din OUG 29 privind unele masuri economice si fiscal-bugetare.

In speta, vorbim despre exceptarea unor profesii pe perioada starii de urgenta de la plata utilitatilor si a chiriei, amanarea obligatiei de plata a acestor facturi pentru profesiile din domeniul juridic care sunt obligate sa nu-si intrerupa activitatea in aceasta perioada, respectiv avocati, notari publici si executori judecatoresti", a declarat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, la finalul sedintei de guvern.Starea de urgenta a redus foarte mult activitatea in instante, iar avocatii, notarii si excutorii judecatoresti isi vad veniturile mult diminuate.


Pe de alta parte, normele de aplicare a OUG privind suspendarea platii ratelor bancare au aparut luni in Monitorul Oficial, astfel ca romanii carora le-au fost afectate veniturile pot depune cereri. Iata conditiile care trebuie indeplinite.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

5 Parti ale corpului uman care o sa dispara in viitor 113928 de pariniti care au invatat cum sa faca lucrurile mult mai usor 157

Lupta incredibila a lui Morosanu! A fost TA‚VA‚LIT de doua ori, dupa care a dat K.O in ultima secunda! O lupta de zile mari... 893438 Fapte care ne dovedesc că nu știm nimic despre alimentele noastre preferate 124Lipsa gravitației ucide cancerul, chiar în lipsa oricărui alt tratament. 33Ionela abia a ajuns la servici. Fix din prima zi la noul birou, șefa ei i-a aruncat un pahar de apă în față, apoi i-a vărsat cafeaua pe pantaloni și a chinuit-o cat a putut de tare ,a suportat-o.. 1600Invatati-va creierul sa creada ca totul este posibil. 4 sfaturi esentiale care te vor ajuta sa descoperi tot ce este mai bun in tine. 3759 persoane care au reușit să vândă gunoi pentru o mulțime de bani 716Cântăreața Adele are mari probleme! Rămâne fără jumătate din avere 168Secretele sistemului educațional estic pot ajuta la creșterea unui copil talentat și inteligent! 47
SuperClipuri.com 2022