SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un fotomodel din Rusia își caută iubit în timpul pandemiei de coronavirus: „Vom petrece trei luni împreună”
Deși la nivel mondial există peste 645.000 de persoane infectate cu noul coronavirus și peste 29.900 de decese cauzate de acest virus, încă există în lume persoane care iau în râs această pandemie sau încearcă să-și facă reclamă în această perioadă grea.

 

Din categoria persoanelor care nu au înțeles că pandemia de coronavirus este cât se poate de reală face parte și un fotomodel din Rusia, Maria Liman, care afirmă că nu dorește să stea singură în autoizolare. Potrivit presei de peste hotare, tânăra în vârstă de 26 de ani, care este fost model Playboy, a rămas blocată în Londra, iar din această cauză a simțit nevoia să anunțe că vrea să aibă alături un bărbat.

 

„Caut un bărbat fermecător și sexy care să nu aibă coronavirus și care să-mi devină partener pentru următoarele trei luni. Va sta izolat în casă alături de mine și vom petrece niște momente minunate împreună în carantină”, a fost primul mesaj postat de Maria Liman.

 

Apoi, fostul iepuraș Playboy a venit cu un nou mesaj pentru fani: „Frumoasa adormită își așteaptă prințul pe care îl va lua în custodie. Unde este acest curajos chipeș care va învinge virusul și mă va salva? Te rog, grăbește-te! Toate stocurile de alimente pe care le-am cumpărat se vor termina în curând. Spune-mi cum ai de gând să petrecem aceste momente de neuitat”.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Românii trebuie să primească banii înapoi pe jaful de la facturile de gaz și curent! Semnează și distribuie PETIȚIA susținută de avocatul dr. Florin Ciutacu! 63169„Atlasul frumuseții” - un proiect care promovează frumusețea femeii 236

6 poziții care vă vor ajuta să adormiți imediat 2796Cel care a propus majorarea alocatiilor copiilor este un tanar deputat de 29 de ani 7429 sfaturi mai puțin cunoscute pentru un somn cat mai bun in avion 92420 de fotografii amuzante din vacanta surprinse fix in momentul potrivit 49519 doctori care sunt atât de frumosi, incat îți vor face inima să tresara 1636Emotionant pana la lacrimi: Tatal lor a murit de Craciun, iar cand s-au strans toti fratii s-a produs o minune - vezi VIDEO 13307 acțiuni pe care este mai bine să le eviți atunci când te certi cu partenerul 71521 de oameni care merită un premiu pentru creativitate lor 135
SuperClipuri.com 2021