SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

"Rusine!". Vedeta Andreea Marin, mai bine echipata decat medicul de langa ea: "Doctorita are masca simpla"
O fotografie postata de Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” pe Facebook arata situatia revoltatoare in care se afla in aceste momente medicii din Romania. Doctorii sunt mai prost echipati decat vedetele care deruleaza campanii de donatii.

„Solidari pentru Sanatate! Colega nostra Prof.Univ.Dr. @RoxanaNemes si @AndreeaMarin”, este postarea de pe pagina Institutului „Marius Nasta” care a starnit revolta pe retelele de socializare.

„Exact despre asta este vorba . Societatea asta nu se mai vindeca. Andrea Marin cu masca FFP si combinezon. Doctorul cu masca simpla si halat de unica folosinta”, este doar una dintre postarile furioase la imaginea cu Andreea Marin.

 

„Andreea Marin a anuntat recent ca Fundatia Pretuieste Viata aprimit donatii de 600.000 de euro.

Donatii in valoare de peste 600.000 euro pana acum in Campania Fundatiei Pretuieste Viata si continuam, daca ne sprijiniti, pentru ca vrem sa ajungem si in alte zone ale tarii. Astazi, donatiile convoiului umanitar au ajuns in Bucuresti, Satu Mare, Oradea, Galati, Craiova, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Arad, Brasov, Constanta, Iasi”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

S-au salvat de Moarte ca prin minune...VIDEO 127122 de fotografii in care oamenii si-au vazut cel mai mare cosmar cum devine realitate 1064

ACUZAŢII GRAVE făcute de Ilie Năstase: “Politicienii se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac. La Senat, toţi sunt foarte bogaţi, acolo e interesul puterii” 4056Un român din China, despre isteria coronavirusului: Am mai supravieţuit încă unui «sfârşit al lumii». Lumea nu este deloc speriată aici  68717 logo-uri celebre care au o semnificație ascunsă pe care niciodată nimeni nu a reusit sa o remarce 398Biserica Sf Nicolae din Densus!! Cea mai frumoasa biserica din Romania! 36412 rafturi interesante pentru baie. Folosiți eficient tot spațiul disponibil! 87810 fotografii care ne arată cum principii și prințesele moderne se căsătoresc în diferite țări 2855Cum să renunți la persoana care a plecat fără să își ia „rămas bun” 241Jeremy Clarkson: Duster, construit de puținii oameni care mai locuiesc în România, folosind piese de care Renault nu mai are nevoie 1593
SuperClipuri.com 2021