SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 dovezi că planeta noastră se scufundă în plastic
În 2012, în apa Oceanului Mondial au fost găsite aproximativ 165 de milioane de tone de deșeuri de plastic. În fiecare an numărul lor crește de la 8 la 13 milioane de tone. Când plasticul se descompune, eliberează substanțe toxice periculoase pentru apă, sol, animale și păsări.

Fotograful portughez, în vârstă de 64 de ani, Paulo de Oliveira, a arătat în lucrarea sa că umanitatea a pierdut controlul asupra situației și că problema reciclării este mai importantă ca niciodată:

1. De acum, dieta peștilor marini include plastic

2 . Un pui de focă prins într-o plasă de pescuit

3. Ostatic

4. Noua ta casă

5. Prânzul tău zilnic

6. Nu mai are scapare..

7. Fara scapare

8. Nu, nu este mancarea ta puiule

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Studiile arată că pomii au sentimente! 66Aceste fotografii au fost facute cu cateva minute inainte de dezastru! 445

Priviti sclavia la care sunt supusi muncitorii români pentru doar 600 de Euro, doar sa faca BANI pentru familiile lor! 16065După trei ani, o femeie și-a dat seama că dulapul ei albastru era de fapt…gri. 145924 de poze cu umbre care au creat un Univers paralel 3891Reguli, ale oamenilor bogați, care îți vor schimba viața 22326 de femei care au decis sa faca o schimbare in viata lor si au ajuns de nerecunoscut 42678 Milioane euro ”România face milioane din amenzile de coronavirus”. Oare cum vor fi cheltuiti banii? 111Acesta este motivul pentru care celebritățile poartă pantofi cu un numar mai mare 381Ultima veste oficială de la Phenian sugerează că Kim Jong-un ar fi în viață, în ciuda zvonurilor 136
SuperClipuri.com 2021