SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

6 Secrete uimitoare ale lucrurilor de zi cu zi pe care probabil nu le stii
1. Cine l-a uc1s pe rege?

În pachetul standard de cărți , regele de inima rosie este descris destul de ciudat. Este singurul rege fără mustață și, în plus, el este singurul rege care pare să-și prindă capul. Există mai multe teorii în această privință.

Prima ipoteză sugerează că , inițial, Regele de inima rosie a avut un topor în mâna stângă. Cu toate acestea, ca rezultat al secolelor de copiere proastă de către creatorii de cărți, toporul regelui a dispărut și a devenit mai mult ca o sabie.

O altă teorie susține că Regele Rosu reprezintă tulburările emoționale ale lui Carol al VII-lea (Regele Franței). Conform credintei populare, regele a devenit nebun si tinea mereu o sabie de teama de a fi otravit.

Unii istorici susțin de asemenea că regele inimilor reprezintă Ajaxul cel Mare, în timp ce Regina Hearts este Helen din Troia, cea mai frumoasă femeie din lume.

2. Soldul Regal al Regatului Unit

Monedele britanice de unu, doi, cinci, zece, douăzeci și cincizeci de pence descriu secțiuni de arme ale palatului regal care formează întregul scut atunci când sunt așezate împreună. E doar o idee strălucitoare, nu-i așa?

3. Simbolurile de pe ambalajul cosmetic

Pictograma mică a borcanului deschis este simbolul PAO (Perioada de Deschidere) care informează consumatorii cu privire la perioada determinată de timp în care un produs poate fi utilizat după deschidere fără a afecta consumatorul.

Acest simbol, care conține un număr urmat de litera „M” (luni), poate fi văzut pe aproape toate produsele cosmetice. Acest număr vă spune cât timp produsul este bun după ce ambalajul este desigilat.

4. Coroana Statuia Libertății

Toată lumea a văzut Statuia Libertății fie în realitate, fie în imagini. Cu toate acestea, doar câțiva oameni știu că cele șapte vârfuri din coroana acestei statui reprezintă cele șapte oceane și cele șapte continente ale lumii, indicând conceptul universal al libertății. Și un fapt mai interesant: fiecare vârf cântărește exact 150 de kilograme.

5. Paginile goale din cărți

Probabil ați observat că multe cărți au câteva pagini goale la început și / sau la sfârșit. De ce sunt acolo?

Paginile de carte sunt adesea imprimate pe foi mari de hârtie. De aceea, dacă nu există conținut suficient pentru a completa aceste foi mari, vor exista pagini goale. Editorii imprimă adesea cuvântul „Note” sau lăsă un alt semn pe ele, astfel încât cititorii să nu creadă că au întâmpinat o greșeală de publicare.

6. Pastă de dinți colorată

Te-ai intrebat vreodata de ce pasta de dinti clasica are dungi de trei culori: alb, albastru si rosu? Se pare că fiecare bandă are ingrediente și scopuri diferite.

Fluorura (componentă albă) este ingredientul cel mai important în pasta de dinți, care conține substanțe care albesc dinții și elimină placa bacteriana.
Gelul albastru (sau verde) aqua are efecte antimicrobiene și de împrospătare a respirației.
A fost adăugat cel roșu mai târziu. Acesta conține câteva elemente cruciale pentru gingiile sănătoase.
De fapt, împărțirea pastei de dinți în culori diferite nu este necesară. Este doar o strategie de marketing inteligentă.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de idei pentru a decora pereții casei tale într-un mod unic! Prietenii te vor invidia! 9215+ fotografii care ne lasă cu mai multe întrebări decat raspunsuri 555

9 persoane care au reușit să vândă gunoi pentru o mulțime de bani 714Emotionant ! Nu e OM care sa nu se regaseasca in acest cantec ! Andra – Buna ziua, Doamne, ajuta ! (Si bogat ii greu, si sarac ii rau) ! O melodie ce te atinge la sufletel - VIDEO 1930Cât de important este să-ți masezi tălpile înainte de culcare 13013 zodii care vor avea parte doar de ghinion în luna august 207522 de persoane care cu siguranta stiu cum sa atraga toata atentia 80Andreea Esca, despre cat s-a straduit sa-si cucereasca sotul: 'Când l-am văzut, a fost groaznic, eu nu sunt în stare să abandonez!' 268Fetiţa captivă în propriul corp timp de 4 ani se trezeşte şi expune adevărul pe care fusese nevoită să-l ţină ascuns 443510 secrete pe care restaurantele fast-food nu vor să le știi 546
SuperClipuri.com 2021