SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mesajul dur al Gabrielei Cristea pentru amantă:
Gabriela Cristea a spus ce crede despre femeile care au relatii cu barbati insurati. Prezentatoarea TV nu are o parere buna despre femeile care accepta rolul de „amanta”.

„Atat de gaini, incat sa creada balivernele barbatilor!?! Ar trebui sa le spuna asa: dragul meu, sunt foarte indragostita de tine si te iubesc, vreau sa avem un viitor impreuna…

Dar, du-te tu si rezolva-ti problemele matrimoniale si daca ma mai gasesti bine, daca nu, iar bine. Nu stie barbatul ce stie tot satul.”, a declarat Gabriela Cristea, scrie wowbiz.ro.

Gabriela Cristea trăieşte cele mai frumoase momente de când a devenit mămică pentru prima oară, iar în urmă cu puţin timp a făcut publică o fotografie emoţionantă.

Ani de zile şi-a dorit să devină mamă, iar acum, când visul i s-a îndeplinit, aceasta se bucură din plin de fiecare moment alături de micuţa Victoria.

”Noi ne relaxăm şi ne cunoaştem cu fiecare moment de răsfăţ.”, a scris Gabriela Cristea în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiica ei.

Gabriela Cristea a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu aproape o lună de zile. De-a lungul timpului, ea a făcut mai multe fertilizări in vitro pentru a rămâne însărcinată, însă visul i s-a îndeplinit când nici nu se mai gândea. ”Nu cred că am spus asta vreodată la televizor.

Am avut un moment când m-am certat cu Dumnezeu. Îl întrebam > Anul trecut a fost cel mai greu pentru mine. Am avut patru fertilizări in vitro, trebuia să vin şi la serviciu. Nu vrei să ştii ce înseamnă să treci prin patru tratamente. Fizic nu e greu, dar pshic te doboară.

La începutul lui noiembrie am început ultimul ciclu şi i-am spus soţului meu că nu mai pot. Pentru că toată viaţa noastră se învârtea în jurul acestui ciclu. I-am zis că nu vreau, i-am zis că nu mai vorbim despre asta până în martie, iar în luna februarie m-am trezit puţin însărcinată. Am fost foarte fericită. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta.”, a mai mărturisit Gabriela Cristea în direct, în urmă cu câteva luni.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Rusia a anunțat că a creat un test rapid pentru COVID-19. Precizia testului: peste 94% 915 alimentele pe care trebuie să le consumați pentru a scăpa de durerea articulară 3326

Iubita îi spune prietenului „Fie scapi de câine, fie plec eu!” – Răspunsul bărbatului a cucerit Internetul 402Scrisoarea unui român plecat în străinătate: ‘După ce ţi-ai îngropat părinţii, nu mai ai de ce să vii în România’ 1776De ce magazinele pulverizează apă pe fructe și legume 36210 Funcții neașteptate de smartphone pe care probabil nu le stiati 273Priviți ce lucruri ingrozitoare se petrec în industria cărnii.. Au filmat în SECRET pentru a arăta publicului realitatea 235526 de fotografii înșelătoare pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a le intelege 5890„Zaga Zaga” cel mai mare parc de agrement din Romania!!! Un loc unde relaxarea si distractia se imbina perfect!! 320Oamenii de știință au demonstrat, prin probe clare, telepatia dintre oameni, în timpul somnului 225
SuperClipuri.com 2021