SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acest tren o sa te fac sa vrei sa traiesti in el. Priviti cat este de frumos
Căile ferate reprezintă principalul mijloc de transport al pasagerilor din Japonia. 45 dintre cele 51 de stații cele mai aglomerate din lume sunt situate acolo. Și nu este surprinzător. Progresul Japoniei nu se oprește din punct de vedere tehnologic, afectează și nivelul de confort al vieții oamenilor, iar trenurile japoneze reprezintă un exemplu viu de confort.

Sunrise Express este un tren japonez de dormit peste noapte. Se compune din  Sunrise Izumo și Sunrise Seto . Aceste două trenuri sunt cuplate pe drumul de la Tokyo până la Okayama, unde se împart și se îndreaptă spre destinații diferite. Sunrise Izumo merge la Izumoshi în timp ce Sunrise Seto merge la Takamatsu. Pe drumul lor înapoi, trenurile sunt cuplate din nou în Okayama și fug de Tokyo.

Călătorind pe acest tren este  o experiență culturală plină de curiozitati din viața japoneză , precum și posibilitatea de a vedea peisaje uimitoare.

Spre deosebire de multe trenuri moderne, acest tren are doar 6 tipuri de spații de cazare.

Single Deluxe sau clasa A, arata ca o camera confortabila pentru o persoana . Există o masă cu scaun și o chiuvetă personală lângă pat. Există chiar și comenzi ușoare și radio, iar un pasager are papuci, un halat de baie și un set de articole de toaletă. De asemenea, utilizarea acestor compartimente vă oferă acces gratuit la duș.

Acest tip de cazare vă face să vă simțiți ca și cum vă aflați într-o cameră de hotel în mișcare, frumoasă, în timp ce admirați frumusețea locală prin fereastra largă. Dacă vă place confortul și intimitatea maximă, atunci vă veți bucura cu siguranță de acest compartiment separat cu uși care pot fi închise.

Celelalte tipuri de apartamente aparțin clasei B: Sunrise Twin, Single Twin, Single și Solo. Sunt destinate pentru una sau două persoane. Acest lucru nu înseamnă că aceste tipuri sunt mult mai rele decât prima clasă. Ușile pot fi închise, ceea ce creează o  atmosferă de izolare și confort . Avantajul este că mai mulți oameni pot sta aici.

Ultimul tip este zona de dormit Nobinobi. Reprezintă un singur spațiu cu 2 niveluri, cu suprafețe plane și rigide. Fiecare spațiu de dormit este împărțit de ceilalți prin pereți mici de lemn și are o fereastră pentru a vedea natura și orașele care trec. Scaunele sunt suficient de lungi pentru un somn confortabil.

Este o mare oportunitate de a vă simți ca un localnic , întâlniți oameni noi și vă ajută să vă scufundați în cultură. Și chiar în tren, tradițiile țării sunt respectate. Va trebui să vă scoateți încălțămintea înainte de a vă stabili în spațiul dvs.

Există, de asemenea, toalete, băuturi automate, cabine de fumat și saloane în tren. O mașină are un compartiment accesibil pentru un scaun cu rotile.

Un lucru neobișnuit și interesant se întâmplă în duș. Se plătește în timp ce faci duș, așa că trebuie să cumperi un card special pentru al lua duș. Apa curge timp de 6 minute în timp ce o numaratoare inversă este afișată pe cronometru. Este o mică provocare să spălați tot șamponul și săpunul înainte ca timpul să se termine.

În cele mai bune tradiții japoneze de curățare, după ce ați terminat, trebuie să apăsați butonul de curățare automată.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Baiatul a venit de la munca si A GA‚SIT-O PE IUBITA‚ in PAT cu! A fost la un pas sa faca infarct cand a vazut cu cine este – VIDEO 13287Cuplul de diamant din zodiac. Nimeni și nimic nu are cum să-i despartă 333

16 fotografii ciudate cu oameni care fac lucruri nebunești 95Top 20 cele mai ciudate lucruri pe care oamenii le-au cumparat 57SCENE SCANDALOASE în biserici: Poliția a luat mascații și s-a dus peste preoți, în timpul slujbelor/ UPDATE: Replica Poliţiei 234Acesta este cel mai frumos Colind Romanesc de Craciun ! " Cobori, Doamne pe pamant " Distribuie daca ti-a placut acest Colind - VIDEO 560221 de lucruri despre care am auzit cu totii insa doar putine persoane au avut ocazia sa le vada in realitate 550Un bărbat din Utah are 5 soții și ne arată cum este viața în poligamie 2229(VIDEO) Un eretic episcop armean sustine ca Lumina Sfanta de la Ierusalim este aprins de la o candela 18Peştera de Smarald, locul unic prin care Vâlcea vorbeşte cu cerul şi pământul 300
SuperClipuri.com 2022