SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Unica in lume aceasta destinatie de vacanta din Romania iti ofera o plaja salbatica si posibilitatea de a inolta cu delfinii!
Romania este in continuare plina de surprize si o tara care ne ofera o multime de opurtunitati si multe locuri frumoase de care inca nu stim. Un astfel de loc este si Gura Portitei un loc superb de care foarte putina lume stie.

Unica in Europa, Gura Portitei este locul in care Marea se intalneste cu Delta Dunarii pentru a crea un spectacol natural mirific si o oportunitate de relaxare si fascinatie pentru fiecare dintre noi. Situat pe limba de nisip ce separa cele doua lumi, Satul de Vacanta este locul unde puteti admira deopotriva flora si fauna specifica Deltei Dunarii, si pe cea a Marii Negre, la o plimbare distanta una de celalta.

 

Denumirea Satului de Vacanta vine de la comunicarea initiala dintre lacul Golovita si Marea Neagra, sugerand inca de la bun inceput simbioza dintre cele doua lumi

Descoperit in anul 1736, acest colt de paradis authton a fost initial un sat pescaresc, urmand ca din anul 1998 sa inceapa lucrarile de amenajare, pentru a crea aici locul ideal pentru sejurul perfect.

Satul de vacanta Gura Portitei format din casute vopsite in alb si albastru, vile si terase din lemn si acoperis din stuf, de pe plaja Gura Portitei, asigura toate conditiile de cazare si relaxare pentru turistii dornici de o vacanta cu familia in natura. Statiunea Gura Portitei este o alternativa pentru Vama Veche, devenita din ce in ce mai aglomerata si zgomotoasa.

Un astfe de loc este aproape unic in lume si trebuie sa ne bucuram de el si sa il pastram asa cum este fara a face aici parcuri de distractie si alte cluburi. Acest loc este superb asa cum a fost lasat de la natura, sa ne putem bucura de liniste de o plaja curata si sa speram ca avem sansa sa inotam cu delfinii care vin in zona.

Totul pare atat de linistit si de frumos incat nu ai nevoie de nimic altceva atunci cand stai cateva zile in aceste lucuri. Nu o sa vrei sa auzi nici un telefon si nimic din ce te leaga cu agitatia din oras si nebunia de la locul de munca.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

11 Femei care dovedesc că frumusețea nu are nici o limită 235622 de fotografii rare care afișează istoria dintr-un alt unghi 3963

N-o sa-ti vina sa crezi ce carti citeste acest baiat, vezi ce reactie au oamenii.. VIDEO 73723 de animale a căror dimensiune este diferita de tot ce am vazut pana acum 594Planul lui Streinu-Cercel: Izolarea în casă, pentru 3 luni, a persoanelor peste 40 de ani 30217 Imagini de fundal amuzante care ne-ar inveseli cand aprindem calculatorul 9120 de băieți au reprodus pozele fetelor de pe Instagram iar rezultatul este extrem de amuzant 1681Ce spunea marele savant Tesla, în urmă cu 100 de ani despre lumină, energie, nemurire și înviere? Un interviu genial, prea puțin cunoscut publicul larg 470Cel mai înțelept SFAT de la o batranică: ”Niciodată nu pedepsiti copiii pentru pozne” 52110 trucuri psihologice care te pot face sa reusesti la orice interviu 517
SuperClipuri.com 2022