SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Dupa mai bine de 50 de ani Nationala Romaniei U21 participa la Jocurile Olimpice din 2020
Performanta dupa performanta pentru nationala de tineret a Romaniei, dupa ce au reusit sa se califice la un campionat European dupa mai bine de 20 de ani, acestia au reusit din nou sa ne uimeasca. Aflati in cea mai grea grupa Romania a reusit sa termine pe primul loc in fata unor adversare precum Franta si Anglia ambele foste campioane europene la juniori. In urma acestor rezultate echipa merge mai departe si joaca in semifinale acolo unde o sa intalneasca Germania intr-un meci ce va avea loc la Bolognia. Pe langa aceasta performanta acesti copii au reusit sa se califice si la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020.

România U21 e calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Tricolorii mici au obținut biletele pentru Olimpiadă pentru că au ajuns în semi-finalele de la turneul final al Campionatului European. Astfel, a luat sfârșit o așteptare de 56 de ani!

Ultima dată când România a participat la Jocurile Olimpice a fost în 1964, ediție care a avut loc tot la Tokyo. Naționala mică a României are doar trei participări la Jocuri: Paris 1924, Helsinki 1956 și Tokyo 1964.

Pentru tot ce fac acesti baieti merita sa primeasca tot respectul si toata admiratia noastra si a intregii tari. Rezultatele lor sunt demne de respectat si cu siguranta o sa ne incante si cand or sa joaca la nationala mare.

La ediția din 1964, România a pierdut în sferturi cu Ungaria, scor 2-0 . Aceştia din urmă aveau să câştige aurul, după o finală cu Cehoslovacia. În privinţa noastră, am câştigat meciul pentru locurile 5-6, după ce am învins la scor de neprezentare Yugoslavia. Golurile României au fost marcate în repriza secundă, de Pavlovici, Pârcălab şi Constantin.

Speram ca acum sa facem o figura la fel de frumoasa ca cea de la acest campionat si sa uimim din nou intreaga lume cu modul in care acesta nationala joaca si lupta pentru fiecare meci.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Coronavirus. Prelungirea restricțiilor scoate oamenii în STRADĂ, în întreaga lume 61Spune-mi ce zodie ești și-ți voi spune de ce ești dependent 2356

19 persoane care au ajuns "vedete" pe internet in urma unor selfie-uri 4111 lucruri ciudate care sunt considerate atragatoare în diferite țări 165321 de oameni care au dus la extrem si cele mai banale lucruri 497Fără vacanță de Paști pentru elevi 520 de fotografii rare cu celebrități din trecut care ne fac sa vedem altfel acele vremuri 1968Ce spunea marele savant Tesla, în urmă cu 100 de ani despre lumină, energie, nemurire și înviere? Un interviu genial, prea puțin cunoscut publicul larg 47010 Funcții neașteptate de smartphone pe care probabil nu le stiati 275Cetatea Feldioara. Noua atractie a Brasovului isi deschide portile la 1 iulie 93
SuperClipuri.com 2022