SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

28 de fotografii extrem de amuzante surprinse in timpul nuntii
Ian Weldon spune că nu este un fotograf de nuntă, ci o persoană care face fotografii cu ceremonii fără nici un fel de neadevăr. Nu veți vedea mirele si mireasa ca zambesc fals, si nici rudele care sa faca ftografii clasice si plictisitoare. Weldon preferă și alte tipuri de fotografii: dansul incomod, agitația pregătitoare, copiii care fac fețe amuzante, si bătrânii care încearcă să mănânce în cele din urmă ceva. Toate arată natural, amuzant și puțin nebunesc. Astăzi Ian este invitat de oameni din întreaga lume pentru a captura una dintre cele mai fericite zile din viața lor.

In acest articol va prezentam 28 de imagini de la nunti, care sunt extrem de amuzante si care au facut rapid inconjurul lumii find extrem de apreciate de toata lumea. Priviti pozele si o sa vedeti cat sunt ele de amuzante.

Pregatirea poate sa fie rapida

Totul trebuie sa fie perfect

Un pic de ajutor

Toata lumea asteapta

O nuntă are întotdeauna o gamă largă de emoții, de la fericire până la o ușoară tristețe

Savureaza momentul

Asa si…

Ian îi numește metoda de lucru „fotografie democratică” și spune că fiecare persoană și obiect sunt importante în fiecare cadru.

Calm totul este in regula

În loc de fotografiile de grup

Mult noroc

Asculta aici

Multe momente se pierd în vîrful evenimentelor, dar nimic nu rămâne neobservat

Stai asa

Ce e aici ?

Un mic dans

Copiii fac fotografii deosebit de frumoase și amuzante.

Te-am prins

Fiecare cu a lui

Ce ai acolo ?

Asa e bine

Desigur, miresele

E putin prinsa

Intr-un final

Ce ai patit ?

Sărbătorile pot fi destul de obositoare

Ce ai acolo ?

O poza mai deosebita

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Am testat cele mai populare 14 trucuri culinare ale Internetului, priviti care a fost rezultatul 144215 trucuri care vă vor ajuta să pierdeți in greutate aproape fără efort 1350

Ionela abia a ajuns la servici. Fix din prima zi la noul birou, șefa ei i-a aruncat un pahar de apă în față, apoi i-a vărsat cafeaua pe pantaloni și a chinuit-o cat a putut de tare ,a suportat-o.. 1605Мать спилась, отца вычеркнул из жизни… Витас «наплевал» на родню ради карьеры? 60„Atlasul frumuseții” - un proiect care promovează frumusețea femeii 236Un baiat super talentat seamana leit vocea cu al lui Nicolae Guta.. Ce parere aveti ? - VIDEO 2323310 curiozități interesante despre Marea Moartă 77910 transformări ale actorilor în personaje uimitoare 75Câte fete poți vedea în această fotografie? O imagine, în oglindă, care a pus pe jar internetul 22421 de oameni care au dus la extrem si cele mai banale lucruri 499
SuperClipuri.com 2023