SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

28 de fotografii extrem de amuzante surprinse in timpul nuntii
Ian Weldon spune că nu este un fotograf de nuntă, ci o persoană care face fotografii cu ceremonii fără nici un fel de neadevăr. Nu veți vedea mirele si mireasa ca zambesc fals, si nici rudele care sa faca ftografii clasice si plictisitoare. Weldon preferă și alte tipuri de fotografii: dansul incomod, agitația pregătitoare, copiii care fac fețe amuzante, si bătrânii care încearcă să mănânce în cele din urmă ceva. Toate arată natural, amuzant și puțin nebunesc. Astăzi Ian este invitat de oameni din întreaga lume pentru a captura una dintre cele mai fericite zile din viața lor.

In acest articol va prezentam 28 de imagini de la nunti, care sunt extrem de amuzante si care au facut rapid inconjurul lumii find extrem de apreciate de toata lumea. Priviti pozele si o sa vedeti cat sunt ele de amuzante.

Pregatirea poate sa fie rapida

Totul trebuie sa fie perfect

Un pic de ajutor

Toata lumea asteapta

O nuntă are întotdeauna o gamă largă de emoții, de la fericire până la o ușoară tristețe

Savureaza momentul

Asa si…

Ian îi numește metoda de lucru „fotografie democratică” și spune că fiecare persoană și obiect sunt importante în fiecare cadru.

Calm totul este in regula

În loc de fotografiile de grup

Mult noroc

Asculta aici

Multe momente se pierd în vîrful evenimentelor, dar nimic nu rămâne neobservat

Stai asa

Ce e aici ?

Un mic dans

Copiii fac fotografii deosebit de frumoase și amuzante.

Te-am prins

Fiecare cu a lui

Ce ai acolo ?

Asa e bine

Desigur, miresele

E putin prinsa

Intr-un final

Ce ai patit ?

Sărbătorile pot fi destul de obositoare

Ce ai acolo ?

O poza mai deosebita

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de torturi înșelătoare care ne-au lăsat fara cuvinte 26020 de imagini care arata ce inseamna PERFECTIUNEA! 6142

12 lucruri ciudate pe care le faceau strămoșii noștri si care astazi nu mai exista 989910 trucuri vechi de peste 100 de ani care încă funcționează cu SUCCES si astăzi. Numărul 6 este GENIAL 1278Ce spirit de animal ai, în funcție de semnul zodiacal 52613 fotografii care dovedesc că Japonia este o țară de pe o altă planetă 175Americanii încântați de țuica românească de prună. Băutura cea mai populară în rândul românilor este un adevărat medicament 514ACUZAŢII GRAVE făcute de Ilie Năstase: “Politicienii se iubesc pe ei şi contractele pe care le fac. La Senat, toţi sunt foarte bogaţi, acolo e interesul puterii” 4056Acesti oameni au avut doar un singur lucru de facut și au eșuat în mod epic 19720 de oameni care cu siguranta stiu sa se distreze atunci cand vine prima zapada 161
SuperClipuri.com 2021