SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

6 tipuri de oameni, cărora le place să facă pe victima! Iată cum să le faci față
Confruntarea cu cei care joacă rolul victimei poate fi obositoare. Cine sunt acești oameni?

Este greu să vorbim despre mentalitatea victimelor, deoarece mulți oameni nu au nicio idee că o adoptă. Poate fi supărător atunci când află acest adevăr.

Nu știuice înseamnă să joci rolul de victimă?

Păi, ideea este că a fi o victimă și a avea o mentalitate de victimă, nu este același lucru.

A juca roluri în viețile oamenilor este un act manipulativ. Oamenii joacă roluri pentru a obține ceea ce doresc sau pur și simplu datorită educației lor.

Aceste persoane pot fi blocate într-un model negativ, din cauza abuzului copiilor, neglijării sau traumei.

Iată câteva tipuri de persoane care tind să utilizeze rolul de victimă:

Cel care acționează într-o manieră egoistă folosește strategia victimei. Din păcate, atunci când este vorba de a alege ceva pentru binele altuia se va gândi de zece ori, înainte de a ajuta.

Unii oameni trebuie să aibă control absolut, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața lor. Ei se folosesc de milă pentru a se asigura că lucrurile merg bine în calea lor. Ei doresc să controleze rezultatul vieții lor și să îi controleze pe oamenii din viața lor, de asemenea.

Dacă nu îi pot controla pe alții, se vor întoarce la rolul victimei.

Poți deveni o persoană parazită, când încerci să-ți construiești stima de sine, pe decăderea altora. Dacă nu ești tu această persoană, dar ai în preajma ta un tip de om parazit, când l-ai prins cu minciuna, va face din nou pe victima.

Am observat că mulți oameni folosesc jocul de-a victima, din cauza incapacității de a se ocupa în mod corespunzător de furia lor. În unele cazuri, se tem de consecințele furiei lor sau poate că au experimentat situații în care și-au pierdut controlul și urăsc acest sentiment.

Persoanele care suferă de boli mintale vor juca de multe ori rolul victimei. De cele mai multe ori, se datorează copleșirii simptomelor bolii.

Nu, nu ar trebui niciodată să fim prea duri cu oamenii bolnavi mintal, dar toată lumea trebuie să-și asume o anumită responsabilitate, la un moment dat, mai ales atunci când acea persoană înțelege ce trebuie să facă.

Deși este normal să te simți victima unei traume, nu e normal să fii o victimă pentru totdeauna. Trebuie să îi reamintești acelei persoane că traumele și vindecarea îl fac supraviețuitor și nuvictimă.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cât trebuie să dormi în funcție de vârstă și ce boli cauzează lipsa somnului? Ai grija la nr. 6 4233Asa se rezolva un COCALAR care NU vrea sa prezinte actele. Ia fiti atenti ce ii face acest politist! (VIDEO) 14287

19 fotografii care ne arata cat de mult s-a schimba generatia emo din anii 2000 - DeVizitat.org 42ROMÂNIA U21 se califica in semifinalele Campionatului European de pe primul loc in grupa 88Mare atenţie! Metoda inedită prin care hoţii pot sparge o maşină 205Om de știință băgat la închisoare după ce a descoperit că viruși cauzatori de moarte ajung în corpul uman prin intermediul vaccinurilor 377516Confiscarea averilor și închisoare pe viață pentru corupți, noua lege ce va salva România 366010 Cuplurile mixte de la Hollywood ne dovedesc că dragostea nu cunoaște limite 106620 de fotografii adorabile care ne dovedesc că copiii pot trăi cu animale de companie 896Bancomat defect, bani gratis pentru un paznic din Timiş. Bancnotele ieşeau singure, fără card 9802
SuperClipuri.com 2022