SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste alimente nu ar trebui sa fie consumate inainte de culcare!
Un somn bun nu e numai sănătos, ci îţi asigură şi buna dispoziție pentru a doua zi. În principiu, dacă dormim ca niște bebeluși sau ne luptăm cu insomnia ține de ce mâncăm la cină.

Alimentele care aduc somnul sunt cele ce conţin triptofan

Pe lângă inducerea somnului, triptofanul atenuează migrenele, reduce starea de anxietate, tensiunea nervoasă şi este un antidepresiv natural.

Dacă încă vă este foame noaptea, după cină, şi căutați să mai mâncați ceva, este bine să ştiți ce alimente să evitați şi motivele pentru care nu sunt recomandate. Mai jos puteți vedea care sunt alimentele pe care le puteți mânca liniștiți la masa de seară și care sunt produsele de care ar trebui să vă feriți.

Iată ce ar trebui și nu ar trebui să mănânci la cină pentru a avea o noapte bună

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 lucruri despre care toată lumea a auzit, insa numai câteva persoane au avut ocazia sa le vada 846Acesti CAI au scapat total de sub control si au pus viata stapanilor in pericol! Imaginile vorbesc de la sine... 34253

Polițiștii din Ploiești i-au pus cătușe unei vânzătoare de zarzavaturi, pentru că a refuzat să plece. 443832 de persoane care sunt pe cale să aibă o cadere nervoasă masivă 86Oana Pellea: „Nu exista nicio dezbinare în poporul român. Există doar o luptă între oamenii cinstiți și hoți” 419418 fotografii fascinante cu produse vazute sub microscop 29425 de fotografii ireale. Veți fi foarte norocoși să le vedeți! 373Reclame vs. realitate: Un proiect fascinant despre mâncare fast food si de ce nu trebuie sa ne incredem in reclame 31917 trucuri ale unui geniu care vă vor duce viața la nou nivel 324415+ fotografii care ne lasă cu mai multe întrebări decat raspunsuri 558
SuperClipuri.com 2023