SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste alimente nu ar trebui sa fie consumate inainte de culcare!
Un somn bun nu e numai sănătos, ci îţi asigură şi buna dispoziție pentru a doua zi. În principiu, dacă dormim ca niște bebeluși sau ne luptăm cu insomnia ține de ce mâncăm la cină.

Alimentele care aduc somnul sunt cele ce conţin triptofan

Pe lângă inducerea somnului, triptofanul atenuează migrenele, reduce starea de anxietate, tensiunea nervoasă şi este un antidepresiv natural.

Dacă încă vă este foame noaptea, după cină, şi căutați să mai mâncați ceva, este bine să ştiți ce alimente să evitați şi motivele pentru care nu sunt recomandate. Mai jos puteți vedea care sunt alimentele pe care le puteți mânca liniștiți la masa de seară și care sunt produsele de care ar trebui să vă feriți.

Iată ce ar trebui și nu ar trebui să mănânci la cină pentru a avea o noapte bună

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Mai multe femei au postat în mediul online poze în care ele apar cu și fără machiaj. În unele cazuri parcă sunt două persoane diferite 88821 de fotografii care sunt greu de explicat logic 5265

13 Semne că sunteți mult mai inteligent decât credeți 187815 cele mai neobisnuite lucruri posibile doar în Japonia: de ce lipsesc bunele maniere, iar cafenelele oferă „tandreţe“ 103326 de fotografii care prezintă noul nivel de absurditate 514313 moduri usoare de a face lucrurile vechi să arate ca și noi 334Vezi ce Draguri sunt acesti Bebelusi.. Se saruta pe Buze iar reactia lor te va face sa razi.. VIDEO 13769Desi are doar 13 ani are peste 90 de medalii, dintre care 70 de aur toate la matematica si robotica!! 55620 de fotografii care au fost facute la momentul perfect 286620 de motive pentru care nu putem avea increde in fotografiile de profil 210
SuperClipuri.com 2022