SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Aceste alimente nu ar trebui sa fie consumate inainte de culcare!
Un somn bun nu e numai sănătos, ci îţi asigură şi buna dispoziție pentru a doua zi. În principiu, dacă dormim ca niște bebeluși sau ne luptăm cu insomnia ține de ce mâncăm la cină.

Alimentele care aduc somnul sunt cele ce conţin triptofan

Pe lângă inducerea somnului, triptofanul atenuează migrenele, reduce starea de anxietate, tensiunea nervoasă şi este un antidepresiv natural.

Dacă încă vă este foame noaptea, după cină, şi căutați să mai mâncați ceva, este bine să ştiți ce alimente să evitați şi motivele pentru care nu sunt recomandate. Mai jos puteți vedea care sunt alimentele pe care le puteți mânca liniștiți la masa de seară și care sunt produsele de care ar trebui să vă feriți.

Iată ce ar trebui și nu ar trebui să mănânci la cină pentru a avea o noapte bună

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 Situații amăgitoare când oamenii au avut ceva de facut și au eșuat 1992Coronavirusul lovește fără discriminare demnitarii lumii 67

10 lucruri ilegale pe care le facem în fiecare zi fara sa ne dam seama 26815 fotografii ciudate care ne-au făcut să credem că există călătorii în timp 890Ai chef sa razi? Uită-te la aceste poze! 188420 de lucruri populare din anii 90 care cu siguranta ne vor aduce aminte de copilarie 11214 fotografii care ne arata cat de mult te poate schimba un machiaj 391Armata e armată! Cum s-a schimbat, peste noapte, Spitalul Județean Suceava sub conducere militară 269Turnurile Retelelor 5G din Olanda si Mare Britanie DISTRUSE de Protestatari 93Esti destul de curajoasa sa incerci provocarea PLANK? Dureaza numai 28 de zile si e valabila si la barbati 1947
SuperClipuri.com 2021