SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Femeile gravide, care suferă de greață vor avea, cel mai probabil, copii inteligenți, potrivit cercetărilor actuale
Sarcina poate fi o perioadă frumoasă, dar și foarte dificilă, iar greața de dimineață este unul dintre aspectele cele mai neplăcute ale acesteia.

Cercetarea publicată în The Journal of Pediatrics, demonstrat că greața, care apare în timpul sarcinii, este un semn important, al unui IQ ridicat, al copilului.

În plus, cu cât intensitatea greaței este mai mare, cu atât inteligența copilului va fi mai mare.

Studiul a implicat 121 de femei, care au rămas însărcinate între 1998 și 2003, iar nivelurile IQ-ului copiilor au fost analizate, când aveau între trei și șapte ani.

Alte studii, cum ar fi cele publicate în JAMA, au relevat faptul că greașa, de dimineață, în timpul sarcinii, este un semn bun, deoarece este legată de o rată mai mică de pierdere spontană a sarcinii.

Aceasta înseamnă că greașa de dimineață are o funcție protectoare, deoarece înseamnă că nivelurile hormonale sunt suficient de mari pentru a menține sarcina.

Cu toate acestea, este prima dată când s-a descoperit că greața indică faptul că bebelușii vor avea o inteligență strălucită, la naștere.

Greața, de dimineață, nu este deloc plăcută, dar știind că are acest înțeles și această valoare, ne face să privim diferit lucrurile.

Acest studiu încurajează femeile, care suferă de greață matinală, între prima săptămână și undeva între săptămâna 14-16, adică atunci când încep să simtă următorul set de simptome ale sarcinii, cum ar fi somnolență, oboseală și umflături.

Dar știind că greața are o astfel de rădăcină, oferă mai multă putere femeilor care suferă de ea.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acest Cantec e Special pentru ROMANII plecati in Strainatate - VIDEO 100744O Tigroaică s-a năpustit asupra lui Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1. Ce a urmat (Video) 185

O fetiţă prematură de 500g era foarte fragilă – aşa că doctorul foloseşte o pungă de sandwich pentru a o salva 344310 trucuri pe care le pot folosi femeile pentru a rezolva instantaneu situațiile cele mai incomode 342Kim Jong-un, a MURIT! Presa din China si Japonia anunta ca liderul nord-coreean a decedat.  3884Biserica Sf Nicolae din Densus!! Cea mai frumoasa biserica din Romania! 364Aceste fotografii va vor emotioana. Priviti de ce! 1065ROMANUL ce a Cucerit Britanicii au Talent.Vezi cum au reactionat Juratii...VIDEO 921În spatele ușilor din harem: Care este viața reală a soțiilor din tarile arabe 6722Cele mai penibile situatii in care oamenii au fost surprinsi!! O sa iti fie greu sa te opresti din ras!! 2090
SuperClipuri.com 2021