SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

7 secrete pe care să nu le spui nimănui, despre viața ta personală
Lumea în care trăim, chiar dacă se bazează pe adevăr ca şi virtute fundamentală, are nevoie de echilibru, din când în când.

Este mult mai bine să păstrezi anumite detalii doar pentru tine!

De aceea, înțelepții lumii ne sfătuiesc să păstrăm anumite lucruri, în intimitatea vieții noastre.

Iată cele 7 lucruri, pe care nu ar trebui să le dezvălui niciodată:

Oamenii înţelepţii din trecut ne avertizează că nu trebuie să vorbeşti nimănui despre planurile tale de viitor. Ar trebui să aştepţi până le realizezi. Planurile şi ideile noastre nu sunt doar vulnerabile, ci pot fi blamate şi schimbate odată ce le dezvălui.

Faptele bune sunt rare şi graţioase în această lume. Acestora ar trebui să le fie păstrată puritatea. Convingerea altora sau chiar a ta despre faptele tale bune îndepărtează eleganţa şi aruncă o umbră de mândrie asupra harului tău.

Indiferent de lucrurile de care te privezi, cum ar fi alcoolul, anumite alimente, plăceri fizice sau alte tipuri de indulgenţe, acestea îţi vor construi caracterul. Nu îţi trăieşti viaţa ca să le poţi spune altora cum o trăieşti. Fiecare persoană din această lume are propriul mod de viaţă, precum şi propriile alegeri şi preferinţe. Fă lucrurile care te fac fericit. Dacă dezvălui ascetismul tău celorlalţi, acesta lucru va evidenţia faptul că vrei să arăţi că eşti o persoană mai bună, nu că vrei să încerci să devii una.

Un adevărat erou este cel care apare în tăcere, fără să fie nevoie să arate acest lucru. Eroii adevăraţi fac ceea ce fac nu pentru ca ceilalţi să vadă, ci pentru că în inima lor ştiu că e bine aşa. Ei cred în cauza lor şi nu au nevoie de validare sau laudă din partea nimănui.

Ce se întâmplă în sânul familiei tale, momentele împărtăşite cu partenerul tău de dragoste, viaţa ta personală, este ceva care ar trebui să rămână intim. Ar trebui să respecţi şi intimitatea celorlalţi. Lucrurile mici pe care le ştii despre cei din familia ta şi despre persoanele importante din viaţa ta le ştii dintr-un motiv, iar acela eşti că ei au încredere în tine. Unii oameni care sunt apropiaţi de tine ar putea să nu fie de ei, aşa că nu rupe aceste ziduri sacre de încredere şi intimitate fără permisiunea lor. Este ca şi cum ai împrumuta o jucărie de la o persoană care are încredere în tine şi apoi i-o dai altcuiva să se joace cu ea. Nu este jucăria ta să decizi pentru ea!

Aşa cum îţi poţi murdări hainele, acelaşi lucru poţi face şi cu conştiinţa ta. Spunând lucruri urâte despre ceilalţi pe la spatele lor nu vei face altceva decât de te distrugi singur. Un lucru înţelept este să laşi deoparte aceste detalii despre alţii, pentru că nu vor aduce nimic bun pentru nimeni, nici pentru tinem, nici pentru cei despre care vorbeşti.

Trecutul este în trecut. A dispărut, deci lasă-l deoparte pentru că te împiedică să mergi mai departe. Cel mai bun mod de a-ţi exprima gândurile şi sentimentele este să o faci în timp ce are loc ceva, chiar acum. Dar dacă se întâmplă să pierzi şansa, nu mai ai nimic de făcut după aceea decât să o laşi să se ducă. În caz contrar, vei rămâne întotdeauna cu un pas în urmă, fără să fii prezent în momentul în care poţi lua o decizie mai bună.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 Lucruri uimitoare care se puteau întâmpla doar pe planeta noastră 3925 de celebrități care s-au schimbat dincolo de recunoaștere 1732

Primarul din Alba Iulia vrea ca Biserica şi Armata să plătească impozit ca orice contribuabil: „De la Sfântu Petru în jos toată lumea plăteşte“ 1087625 de fotografii care pot topi chiar și o inimă înghețată 209312 trucuri pe care barmanii le folosesc pentru a vă face să cheltuiți mai mult 186515+ fotografii care ne lasă cu mai multe întrebări decat raspunsuri 556Electricianul român care câștigă mai mult decât un doctor sau un parlamentar britanic! Și încă mai vrea.. 442020 poze care ne demonstrează ca lumea nu va înceta niciodată să ne surprindă 1596Doctore, esti un erou! A refuzat ofertele si banii de-afara pentru a-i face pe mii de copii sa-si ridice ochii din pamant si sa mearga 87918 fotografii fascinante cu produse vazute sub microscop 276
SuperClipuri.com 2022