SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Lista RUSINII! Secretele MILIONARILOR din Iasi! Ar fi facut ORICE pentru ca aceste documente sa nu fie facute PUBLICE!
Dezvaluiri incredibile despre afacerile oneroase ale unor smecheri din Iasi. Desi se lauda ca invart milioane de euro si ca pot face si deface ce vor, unii uita ca trebuie sa-si achite si taxele aferente catre bugetul de stat. Si-au ridicat tot felul de palate, fac afaceri peste afaceri, insa se afla si pe primele locuri in topul datornicilor vanduti catre bugetul orasului.

Este vorba tocmai de acei afaceristi care se afla pe lista neagra la inceputul acestui an a celor care nu si-au achitat obligatiile fiscale mai mari de 10.000 lei. Primul pe aceasta lista este fostul deputat Viorel Blajut. Firma acestuia, Iasisting SRL din satul Proselnici, comuna Miroslava, a acumulat o datorie catre bugetul local al Iasului de 646.230 lei.

Din aceasta suma, 513.825 lei sunt sumele datorate, la care se adauga 132.405 lei ca sume accesorii. O parte din aceasta suma se afla insa in litigiu, la mijloc fiind 247.828 lei. Blajut a incercat sa scape de aceasta datorie si a cerut ca suma sa fie radiata. Luna trecuta, magistratii de la Tribunalul Iasi au decis, in prima instanta, sa respinga cererea Iasisting SRL, insa aceasta are drept la recurs. Cu toate acestea, decizia instantei arata clar ca fostul deputat trebuie sa-si achite obligatiile si sa nu mai incerce sa se eschiveze.

Blajut nu este insa singurul miliardar de carton care cauta sa se eschiveze de la plata impozitelor locale. Dupa firma lui, urmeaza societatea Mohingab Grup SRL, ce a acumulat datorii de 294.214 lei. Aceasta societate este strans legata de Viorica Zlate, fosta directoare de la Terom, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru devalizarea fostului combinat de fibre sintetice. Cu alte cuvinte, aceasta nu s-a invatat si continua sa controleze societatea de pe urma careia cauta sa faca tot mai multa evaziune.

In lista datorinicilor municipalitatii figureaza si Impex Reval SRL, firma care a acumulat datorii de 247.572 lei. Din aceasta suma, societatea ce are ca obiect de activitate închirierea si subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, a ajuns sa datoreze orasului 90.857 lei drept debite, la care se adauga sume accesorii in valoare de 156.715 lei.

Ca tabloul datornicilor sa fie complet, pe aceasta lista se afla si societatea care administreaza complexul comercial Siraj din bulevardul Poitiers. Firma ICRTI SA are antecedente vechi in ceea ce priveste neplata darilor catre bugetul orasului. Societatea ICRTI a fost înfiintata in 1969 si avea ca obiect de activitate aprovizionarea cu marfuri textile-incaltaminte in judetele Iasi si Vaslui. Dupa un incendiu care a cuprins Sirajul acum cativa ani, firma si-a incetat activitatea o vreme.

Ulterior, ICRTI SA a ajuns iar sa administreze spatiile comerciale ale noului centru comercial. Asa se face ca acum datoreaza bugetului municipiului Iasi 244.381 lei, din care 181.436 sunt datoriile, iar 62.882 sunt sumele accesorii.

Creste numarul datornicilor
O alta firma care a „uitat” sa-si plateasca sumele datorate catre bugetul municipiului Iasi este si Dana Point SRL. Aceasta societate, cu sediul in Calea Chisinaului, are ca obiect de activitate fabricarea de acumulatori si huse pentru telefoane. Firma administrata de un italian se afla in Iasi de peste zece ani, insa, de ceva vreme incoace, a ajuns sa se numere in topul datornicilor la bugetul local. Asa se face ca aceasta societate are datorii de 229.179 lei, din care 159.581 lei sunt debite, iar 69.598 sunt sumele accesorii.

Familia Zlate mai are o firma in acest top al datornicilor. Obisnuiti cu evaziunea fiscala, cei din familia Zlate au lasat si firma RFKI Comercial SRL in gaura, cuantumul datoriilor fiind la acest moment de 100.633 lei, din care 71.403 lei reprezinta debitele, iar 29.230 sunt sumele accesorii.

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cea mai frumoasa muzica INDIANA de Dragoste.. Subtitrat in Romana - VIDEO 32797Felicitari ! O mai tineti minte pe fetita celei mai batrane mame din Romania ? Iata cum arata azi ELIZA si ce face.. Da, o femeie curajoasa - VIDEO 28001

Priveste cum sunt facut aceste OUA‚ in LABORATOR numai din chimicale. NU o sa-ti vina sa crezi ca noi mancam asa ceva zi de zi! - VIDEO 2321O modalitate simplă de a vă verifica sănătatea într-un minut 54218 Oameni care știu ce înseamnă să fii nefericit mai bine ca oricine 106315 poze amuzante din dimineata de dupa o petrecere „reusita" 24321 de fotografii care sunt greu de explicat logic 5264Oamenii din Suedia își perfecționează mâinile si isi implanteaza cipuri, lucru care sperie destul de multa lume 1079Medic german: ,,Toată lumea trebuie să știe că apa alcalină omoară cancerul”. Cum se prepară? 5917Fotografii document. Cum arăta lumea în timpul pandemiei de gripă spaniolă din 1918. Asemănări cu pandemia de coronavirus de azi 49
SuperClipuri.com 2021