SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mamă a 5 copii batjocorita pe plajă pentru că e PLINUTĂ. Reacția pe care a avut-o a emoționat pe toată lumea!
O mamă a fost luată la mișto pe o plajă de mai mulți tineri, pe motiv că este prea grasă. Canadiana, mamă a cinci copii, le-a adresat acestora o scrisoare deschisă pe Facebook, care a fost preluată de presa din toată lumea.

”Aceasta este o scrisoare deschisă adresată celor doi băieţi şi fetei care au hotărât să chiulească astăzi de la serviciu şi să vină la plajă, pentru a se relaxa la soare, să se bucure de apă şi să bea câteva beri.

Îmi pare rău că prima mea încercare din ultimii 13 ani de a mă bronza în bikini în public v-a provocat dezgust. Îmi pare rău că burta mea nu este suficient de plată şi strâmtă. Îmi pare rău că abdomenul meu este acoperit de cicatrice.

Nu îmi pare rău de corpul meu, care a găzduit, protejat, dat naştere şi crescut CINCI fiinţe umane fabuloase, sănătoase, inteligente şi minunate.

Vreau să ştiţi că mi-am ţinut capul sus în timp ce v-aţi bătut joc de mine, prefăcându-mă că ceea ce ziceţi nu mă afectează, însă am plâns în maşină, în drum spre casă. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi stricat ziua. Oameni ca voi fac ca lumea aceasta să fie urâtă”, a scris femeia.

”Nu mă pot abţine să nu îmi pară rău pentru femeile care într-o zi vă vor purta copii şi vor deveni dezgustătoare în ochii voştri, pe măsură ce corpurile lor se vor schimba în timpul procesului miraculos al sarcinii. Pot doar să sper că într-o zi veţi realiza că cicatricele mele sunt nişte lucruri de care trebuie să fii mândru, nu să îţi fie ruşine”, a mai adăugat ea.

Mesajul ei a strâns peste un milion de aprecieri şi a fost distribuit de peste 200.000 de ori, potrivit wfla.com.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Problema simpla care da batai de cap adultilor. Unde SE INCURCA cei care gresesc raspunsul? 88620 de oameni care au reusit sa ne lase fara cuvinte cand am vazut de ce sunt in stare 40

10 trucuri vechi de peste 100 de ani care încă funcționează cu SUCCES si astăzi. Numărul 6 este GENIAL 127820 de lucruri foarte ciudate pe care oamenii le-au găsit în păduri și le-au împărtășit cu noi 14311 ilustrații care ne arată cat de speciale sunt mamele si cat de multe fac pentru noi 11917 fapte celebre în istorie care s-au intamplat pentru prima data acum mult timp 129812 secrete ale părinților care au crescut copii fericiți 225Reusită unică pentru România realizată de un adolescent de 17 ani 46121 de rochii care arată total diferit cand sunt purtate de modele sau de diferite celebritati 1239Pentru a 4-a oara Cristina Neagu a fost numita cea mai buna jucatoare de handbal din lume 15743
SuperClipuri.com 2022