SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Alex Conu a uimit o lumea intreaga cu fotografia care i-a adus un premiu la unul dintre cele mai importante concursuri!!
Alex Conu este un fotograf roman care a reusit de-a lungul timpului sa uimeasca intreaga lume cu fotografiile sale si astfel chiar sa castige si unele premii la nivel international. Fotografiile facute de acesta sunt superbe si ilustreaza unele dintre cele mai frumoase peisaje sau momente surprinse in natura. Modul in care tanarul reuseste sa surprinda aceste momente este de-a dreptul superb. Acesta a reusit prin votul publicului sa castige Image of the Year”, concurs organizat de Photographing Space.

Ftografia câștigătoare surprinde Aurora Boreală deasupra muntelui Reinebringen, din arhipelagul Lofoten, Norvegia. În vârful muntelui e Anca Tînc, soția lui Alex. Cei doi locuiesc în Lofoten de aproape doi ani de zile. Au descoperit locul după ce au ajuns acolo în anul 2013, într-o vacanță. Am vorbit cu Alex despre Aurora Boreală și de ce e, în continuare, captivat de ea. În cuvintele lui, Alex ne spune povestea câtorva fotografii care te fac să visezi cu ochii deschiși și, evident, a celei care-a fost desemnată imaginea anului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Pentru a 4-a oara Cristina Neagu a fost numita cea mai buna jucatoare de handbal din lume 15732Legatura dintre INFARCT SI APA – Este foarte bine de stiut! 1896

Vointa romanilor a fost INCALCATA! Poporul a cerut un numar maxim de 300 de parlamentari, insa numarul a crescut si, implicit, si cheltuielile bugetare cu ei 555Acesti Romani au Cucerit internetul cu acest DANS - VIDEO 52975Exclusiv! Proces fierbinte la Curtea de Apel Iași! Un judecător susține că toate bisericile trebuie să fie deschise de Paște! S-a cerut anularea Ordonanței Militare! 10Peștera din România, descoperită pe vremea lui Ceaușescu, considerată buncăr anti-atomic. 989Mărturia unei asistente din SUA, în plină pandemie: „L-am pus într-un sac, lux acordat doar celor care reuşesc să iasă de la urgenţă. Jos, cadavrele se adună pe tărgi“ 130Româncă în Austria: 'Am înțeles, sunt aici să fac munca pe care o refuză ei. Dacă mă întorc în România? Nu!' 147226 Persoane care au facut o schimbare majora si au reusit sa isi salveze viata 867Aceşti bărbaţi care se uită după femei dovedesc că trăim într-o lume plină de ispite 2357
SuperClipuri.com 2021